- 23 Ara 2016
- 4,452
- 3,507
- 163
- 41
Bu cihazdan elimde var, android 7'den android 6 sürümüne geçmem lazım frp kırmak için. Ama uygun yazılımı bulamadım. Üzerinde şu an sammobil'den indirdiğim Türkiye Android 7 var.
Edit= Buldum galiba ama denemedim deneyince tam olarak sonucu yazacağım ve konuyu güncelleyeceğim.
Edit=1. Bu aşağıdaki dosyayı İndirin. Android 6'ya düşürmek için kullanılan thl yani Tayland Android 6 stock rom. Link vermiyorum bilerek çünkü siliniyor vesaire direk yazılımın pda kodunu yazdım. Bu dosya ile Android 6 sürümüne çekin.
2. Android 6 sürümüne çektikten sonra ister farklı yöntemler ile isterseniz aşağıda paylaşacağım Combinasyon dosyasını yükleyerek frp kırabilirsiniz. Aşağıdaki dosyayı yükledikten sonra cihazın direk ayarlara girebiliyorsunuz ve oem kilidi açıyorsunuz. Sonra usb hata ayıklama sonra sıfırlama yapın artık cihazda frp olmuyor.
3. Ve son olarak Android 7 sürümüne yükseltmek isterseniz ister Smart switch ile isterseniz z3x ile isterseniz odin ile Android 7 thl yani Tayland Ülkesi'nin romunu yükleyebilirsiniz. Ben tilkiye Android 7 yükledim hep hata verdi. Hata hidden hatası bende z3x ile hidden tikini kaldırdım ve Türkiye Android 7 yükledim ve cihaz sorunsuz açıldı.
Edit= Buldum galiba ama denemedim deneyince tam olarak sonucu yazacağım ve konuyu güncelleyeceğim.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Edit=1. Bu aşağıdaki dosyayı İndirin. Android 6'ya düşürmek için kullanılan thl yani Tayland Android 6 stock rom. Link vermiyorum bilerek çünkü siliniyor vesaire direk yazılımın pda kodunu yazdım. Bu dosya ile Android 6 sürümüne çekin.
Kod:
G928CXXS3BQA6_G928COLB3BPJ1_G928FXXU3BQA3_HOME.tar
2. Android 6 sürümüne çektikten sonra ister farklı yöntemler ile isterseniz aşağıda paylaşacağım Combinasyon dosyasını yükleyerek frp kırabilirsiniz. Aşağıdaki dosyayı yükledikten sonra cihazın direk ayarlara girebiliyorsunuz ve oem kilidi açıyorsunuz. Sonra usb hata ayıklama sonra sıfırlama yapın artık cihazda frp olmuyor.
Kod:
COMBINATION_FA51_G928FXXU3API1_CL5994902_QB1080272 8_REV00_user_mid_noship.tar
Son düzenleme: