Cihazı kapatın recovery moda alın resim gönderin. Uygun yazılımın linkini konuya atalım. S6 edge tek model yok bir kaç farklı çeşidi var. O yüzden tam yazılımı bulmamız için bize recovery modun veya download modun resmini atın.Samsung s6 edge telefonuma rom attım doğru yanlış bılmıyorum ama telefon şuanda samsung yazısında kaldı ne yapmam gerekir şimdiden teşşekurler
hocam cihaz model budur bıde aşağıdakı gıbı samsung ekrtanında sureklı resetlıyor kendını
Sitemizde paylaştığım bir program var. Samfirm diye onunla indirme yapabilirsiniz. O program hızlı indiriyor. Arama yapıp bulabilirsiniz.hocam normal rom değilmi bu hocam bide 15 kb ındırme yapılıyor acaba başka link verme şansınız varmı
Kardeşim benim verdiğim samfirm programını indir bizim siteden, ve anlatım yaptığım şekilde programa bilgileri gir ve indir.hocam samfirm ile araştırdım modelın oldugu telefonu bulmuyor hocam![]()
Çıkmaz indirip kurabilirsin. Ama donanım sorunu varsa cihazda o zaman o sorunu hallettirmen gerekir.tamamdır hocam sağolun ındıroyorum şuanda sizin attıgnız sıtedekı gıbı KSA olarak tanıttım hocam ülkeyi sıkıntı çıkmaz değilmi
Aynı işlem sadece csc seçerken home csc değilde diğerini seç. Sadece csc olanı seç öyle yükleme yap.hocam yine aynı odınde ap ıle atıcam rom değilmi yoksa farklı bir işlemi yapıcam
Cihazınızın tahminim donanımsal bir sorunu var.hocam romu atıyorum sureklı fail hatası verıyor
Onur bey tahminimce USB kablosu orjinal değil yada bilgisayarınızda yüklü olan güvenlik programından kaynaklanıyor tabi varsa... Bunlara dikkat ederek tekrar yazılım yükleyin ve yüklendikten sonra sabırlı olun ve bekleyin açılacaktır.Samsung s6 edge telefonuma rom attım doğru yanlış bılmıyorum ama telefon şuanda samsung yazısında kaldı ne yapmam gerekir şimdiden teşşekurler