Arkadaşlar elimde çöken bir adet s8 plus var yazılımla düzelttim cihaz frp on durumda frp kaldırma konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Cihazın recovery ekran görüntüsünü konuya atın bakalım.Arkadaşlar elimde çöken bir adet s8 plus var yazılımla düzelttim cihaz frp on durumda frp kaldırma konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Tekrar çökertmeyi başardım.Cihazın recovery ekran görüntüsünü konuya atın bakalım.
Z3x ile Read pit yapın download modda Recover moda girilir.Tekrar çökertmeyi başardım.
![]()
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazılımdan sonra combination dışında önerin olur mu hocam frp kaldırma işlemi için.Z3x ile Read pit yapın download modda Recover moda girilir.
Benim samsung konusunda açtığım android 5 sürümünden itibaren frp genel konusu var. Orada anlattım.Yazılımdan sonra combination dışında önerin olur mu hocam frp kaldırma işlemi için.
Realterm iş görürse süper olur o zaman konuya da göz atmakta fayda var.Benim samsung konusunda açtığım android 5 sürümünden itibaren frp genel konusu var. Orada anlattım.
Farketmez 2 de aynı dosya çok bir fark yok. Recovery ekranı olsaydı daha net birşey söylemek mümkündü.