T tayfun38 Yeni üye Kayıtlı üye 20 Eyl 2018 2 0 1 44 23 Ara 2018 #1 Arkadaşlar tablette yavaş şarj olma sorunu var şarj filmini ve bataryayı değiştim düzelmedi neden olabilir ayrıca format attım (hard) yine düzelmedi
Arkadaşlar tablette yavaş şarj olma sorunu var şarj filmini ve bataryayı değiştim düzelmedi neden olabilir ayrıca format attım (hard) yine düzelmedi
Paradox Çalışkan üye Yönetici Kurucu Moderatör 22 Ara 2016 14,563 5,675 163 www.yavuzcakar.com 24 Ara 2018 #2 tayfun38' Alıntı: Arkadaşlar tablette yavaş şarj olma sorunu var şarj filmini ve bataryayı değiştim düzelmedi neden olabilir ayrıca format attım (hard) yine düzelmedi Genişletmek için tıkla ... Daha yüksek Amper değerine sahip bir şarj cihazı denediniz mi? Ayrıca, cihazınızın USB portunu gözden geçirmeniz faydalı olacaktır.
tayfun38' Alıntı: Arkadaşlar tablette yavaş şarj olma sorunu var şarj filmini ve bataryayı değiştim düzelmedi neden olabilir ayrıca format attım (hard) yine düzelmedi Genişletmek için tıkla ... Daha yüksek Amper değerine sahip bir şarj cihazı denediniz mi? Ayrıca, cihazınızın USB portunu gözden geçirmeniz faydalı olacaktır.