- 3 Ocak 2017
- 1,011
- 840
- 113
- 39
Nougat 7.0 sürümü yüklü cihazların çoğunda ise yaramayabilir ama 6.0 larda canavar gibi.Her telefonda işe yaramıyor ama denemek lazım. Samsung Galaxy a3 sm-a320f' de işe yaramadı.
Niye çalışmasın.yenı sürümde yani android 7.0 ve üstünde bu uygulama ve realterm çalışmamaktadır!
Nougat sürümü yüklü cihazların çoğunu talkback ayarlarından hallediyorum. Talkback ayarlarından girdiğim zaman beni direkmen tarayıcıya yönlendiriyor tarayıcı üzerinden es file explorer ı indirip kitaplık bölümünden sistem uygulamalarını açıp hesap makinesini açıyorum açılan hesap makinesi kısmında şunu yapıyorum (+30012012732+ yı tuşladığım zaman sistem beni adb yi açabileceğim DRParser Mode bölümüne otomotikmen atıyor. Son olarak *#0808# yi tuşlayıp DM+ACM+ADB yi tıklayıp reboot diyorum gerisini z3-x ten herhangi bir model seçip reset frp diyorum ve işlem tamamdır.Niye çalışmasın.
SM-N950 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım.oluyor oluyor ama şahsan farklı bir yöntem ile yapıyorumvıdeoda yapıldıgı olmuyor cunkü 7.1.1 surumunde bilinmeyen kaynaklar bile acılamıyor dolayısıyla apk yüklenemiyor!
Geçmiş olsun.arkadaşlar j700h modelinde denedim işe yaradı