Y yusfberkayh Yeni üye Kayıtlı üye 23 Ara 2018 4 0 1 20 23 Ara 2018 #1 tabletin romunu yüklemeye çalışıyorum ama tablet romu indirmiyo sayrox t 101 tabletin videodakinin aynısını yapmama rağme indirmiyor bile
tabletin romunu yüklemeye çalışıyorum ama tablet romu indirmiyo sayrox t 101 tabletin videodakinin aynısını yapmama rağme indirmiyor bile
M Machine Çalışkan üye Kayıtlı üye 31 May 2018 851 341 63 Türkiye 23 Ara 2018 #2 yusfberkayh' Alıntı: tabletin romunu yüklemeye çalışıyorum ama tablet romu indirmiyo sayrox t 101 tabletin videodakinin aynısını yapmama rağme indirmiyor bile Genişletmek için tıkla ... Ben birşey anlamadım şaunda, sorununuzu açıklayıcı şekilde yazar mısınız ?
yusfberkayh' Alıntı: tabletin romunu yüklemeye çalışıyorum ama tablet romu indirmiyo sayrox t 101 tabletin videodakinin aynısını yapmama rağme indirmiyor bile Genişletmek için tıkla ... Ben birşey anlamadım şaunda, sorununuzu açıklayıcı şekilde yazar mısınız ?
Y yusfberkayh Yeni üye Kayıtlı üye 23 Ara 2018 4 0 1 20 23 Ara 2018 #3 sayrox t 101 tablete rom nasıl yüklenir adlı video yani şu aynısını yapmama rağmen açılmıyor
M Machine Çalışkan üye Kayıtlı üye 31 May 2018 851 341 63 Türkiye 23 Ara 2018 #4 yusfberkayh' Alıntı: sayrox t 101 tablete rom nasıl yüklenir adlı video yani şu aynısını yapmama rağmen açılmıyor Genişletmek için tıkla ... Videoya bakarak ezbere gitmek yerine, seri numaranıza dikkat ettiniz mi ? Doğru yazılım dosyasını cihaza yüklediğinizden emin misiniz ?
yusfberkayh' Alıntı: sayrox t 101 tablete rom nasıl yüklenir adlı video yani şu aynısını yapmama rağmen açılmıyor Genişletmek için tıkla ... Videoya bakarak ezbere gitmek yerine, seri numaranıza dikkat ettiniz mi ? Doğru yazılım dosyasını cihaza yüklediğinizden emin misiniz ?
Y yusfberkayh Yeni üye Kayıtlı üye 23 Ara 2018 4 0 1 20 23 Ara 2018 #5 kesinlikle tabletin kendi arkasındaki seri noyu yazdım ve sonda dowland a basınca yüklemiypr
M Machine Çalışkan üye Kayıtlı üye 31 May 2018 851 341 63 Türkiye 23 Ara 2018 #6 yusfberkayh' Alıntı: kesinlikle tabletin kendi arkasındaki seri noyu yazdım ve sonda dowland a basınca yüklemiypr Genişletmek için tıkla ... Aldığınız hatanın görselini paylaşmanız çözüm için yararlı olabilir. Ayrıca driverleri tamamen eksiksiz kurun. Gerekirse silip tekrar kur.
yusfberkayh' Alıntı: kesinlikle tabletin kendi arkasındaki seri noyu yazdım ve sonda dowland a basınca yüklemiypr Genişletmek için tıkla ... Aldığınız hatanın görselini paylaşmanız çözüm için yararlı olabilir. Ayrıca driverleri tamamen eksiksiz kurun. Gerekirse silip tekrar kur.