romm bulamıyorum arkadaslar elinde olan yardımcı olabilirmi
romm bulamıyorum arkadaslar elinde olan yardımcı olabilirmi
Yazılım isteğinizi, kısa ve öz, cihazınızın modeli ve seri numarasını yazarak [email protected] adresine mail atarsanız size yardımcı oluyorlar. Sizden de ricamız, size gelen maildeki linkleri burada paylaşmanız. Bu yazılımı arayan kişilere büyük yardımınız olur.
merhaba ttec magıctab 7e tabletim anakart üstünde yazan seri no:ZM71C-MB_V1.2 yabancı siteden aynı anakart model no ile farklı model tabletin yazılımını buldum yükleme esnasında hata alıyorum link lerden bakabilirsiniz.
![]()
![]()
yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla...
Elinizdeki cihaz Actions ATM7021A değil mi?
Eğer öyle ise, yazılım yükleme işlemini aşağıdaki videoda bulunan araçla yapmanız gerekmektedir.
hayır değil anakartta yazanı yazdım ben
Rockchip batch tool denedim hata alıyorumCihazınızın işlemcisi RockChip ise, yazılım yükleme işlemini bir de RockChip Batch Tool ile deneyebilir misiniz?
Rockchip batch tool denedim hata alıyorum
arkadaşlar cihazın sorunu nedir neden rom yüklemek istiyorsunuz cihaz hiç mi açılmıyor.Rockchip batch tool denedim hata alıyorum
açılıyor siyah ekranda kalıyorarkadaşlar cihazın sorunu nedir neden rom yüklemek istiyorsunuz cihaz hiç mi açılmıyor.
sizin bahsettiniz gibi tabletin içini açarak yazan modelide indirdim yabancı sitelerden yine sensör sorunu var
tabiki anakart resmi bu. üzerinde yazan AL-AX3-751B-V1.0 kodu ile indirdim yükledim açıldı sadece sensör sorunu var (Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.)
![]()