- 3 Ocak 2017
- 1,011
- 840
- 113
- 39
Türk net en iyisi hem ucuz hem hızlı hemde kota felan yok. Aynı anda bir çok büyük dosya indirebiliyorsun.An itibari ile karşımda duran ekran bu.
Ben taahhütlü olarak aldım. Bir süre elim mahkum.Türk net en iyisi hem ucuz hem hızlı hemde kota felan yok. Aynı anda bir çok büyük dosya indirebiliyorsun.
Bizimde öyleydi ama bozduk. 180 tl'ye kadar Türk net karşılıyor.Ben taahhütlü olarak aldım. Bir süre elim mahkum.
Aylık ne kadar ödüyorsunuz?Bizimde öyleydi ama bozduk. 180 tl'ye kadar Türk net karşılıyor.
Bizimde sözleşme vardı. Ama yeni yapmıştık, bozduk sözleşmeyi 280 tl gibi bir ücret çıkardılar. 180 tl sini Türk net karşıladı. Geri kalanını biz karşıladık. Şu an çok memnunuz, çok hızlı ve işimize yarıyor. Özellikle Apple cihazlarında yazılım yüklemesi yaparken süper oluyor.90 tl + 100gb kota![]()
Teşekkür ederim. Artık darısı bize.Bizimde sözleşme vardı. Ama yeni yapmıştık, bozduk sözleşmeyi 280 tl gibi bir ücret çıkardılar. 180 tl sini Türk net karşıladı. Geri kalanını biz karşıladık. Şu an çok memnunuz, çok hızlı ve işimize yarıyor. Özellikle Apple cihazlarında yazılım yüklemesi yaparken süper oluyor.
Yarısı Türklerin,Bir kurum insanları yolmak isterse, ne yapar ne eder bir yol bulur ve yolar.
İnsanda tütsülük tüy bile bırakmaz.
TTNET alt yapıyı elinde tuttuğu ve tekel olduğu için, canının her istediğini yapıyor.
Ansızın her şey mümkünBen 2018 itibarı ile adil kullanım kotalarının kalkacağını duymuştum ancak yürürlüğe ne zaman girer onu bilemiyorum.
Ben 2018 itibarı ile adil kullanım kotalarının kalkacağını duymuştum ancak yürürlüğe ne zaman girer onu bilemiyorum.
Türknette akn yok galiba ben mi yanlış biliyorum acaba?Muhtemelen AKN'yi kaldırıp yerine başka bir şey getireceklerdir.