Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. V tab 1041 Modelli tablet pc yi (Win 10) okuldan verdiler. Klavye kaybolduğundan usb port sadece 1 tane var usb den format atma yerine geliyorum seçiyorum ve giriyorum bu raya kadar hiç bi sorun yok. Yanlız tek port usb girişi olduğundan klavyeyi takıp ileriye basamıyorum yada format atmak üzere olduğumdan dolayı usb yi çıkarıncada haliyle çalışmaz haliyle format diski usb olduğundan. o ekranda ileri yazısına basamıyorum çift usb girişli yani bi ucu porta diyer ucuda klavyede boş olan bi klavyeye usb yi taksam çalışırmı hem klavye hem usb birde v tab 1041 driverlerini siliyormuş. onun için driverleri nerden bulabilirim son olarak outlook hesabının şifresini unuttugum için format atıyorum şifre neyse pc deki şifrede o maalesef 
2 tane driver dosya linki koyucam bu dosyaların içinde bütün v tab 1041 driverleri varsa dermisiniz yani doğru driverlermi ?
1 (Bütün driverlerin olması gerek galiba) :
2 (Sadece Dokunmatik driveri) :
Dip : Bahsettiğim format ekranını koydum ek e.
Bilmeyenler için söyleyeyim olurda denk gelirseniz .exe olmayan driverleri "Double Driver" programıyla kurabilirsiniz.
Lütfen yardım edin yaaa
2 tane driver dosya linki koyucam bu dosyaların içinde bütün v tab 1041 driverleri varsa dermisiniz yani doğru driverlermi ?
1 (Bütün driverlerin olması gerek galiba) :
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
2 (Sadece Dokunmatik driveri) :
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Dip : Bahsettiğim format ekranını koydum ek e.
Bilmeyenler için söyleyeyim olurda denk gelirseniz .exe olmayan driverleri "Double Driver" programıyla kurabilirsiniz.
Lütfen yardım edin yaaa
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: