- 29 Haz 2017
- 24
- 2
- 3
- 45
arkadaşlar sorunun çözümü varmı vestel vtab 7020 şifre doğru olmasına rağmen google hesabını geçemiyorum.pc de giriyor yeni şifre değiştirdim yine aynı nesıl geçecegiz bu hesabı.internette ne hikmetse rom da bulamadım
Burada farklı bir modelin anlatımı var. İstifade edebilirsin.çözüm yada hesabı geçme yolu
Burada farklı bir modelin anlatımı var. İstifade edebilirsin.
FACTORY RESETTEN SONRA CİHAZ HESAP İSTEDİ ZATENEl formatı atın gitsin.
arkadaşlar sorunun çözümü varmı vestel vtab 7020 şifre doğru olmasına rağmen google hesabını geçemiyorum.pc de giriyor yeni şifre değiştirdim yine aynı nesıl geçecegiz bu hesabı.internette ne hikmetse rom da bulamadım
arkadaşım burda 7020 modelinin yazılımı yoktur elinde olan varsa link atabilir miBu cihazın yazılımına ihtiyaç duyan üyelerimiz, cihazın yazılımınıBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.edinebilirsiniz.
biraz geç ama çözümü yazayımarkadaşlar sorunun çözümü varmı vestel vtab 7020 şifre doğru olmasına rağmen google hesabını geçemiyorum.pc de giriyor yeni şifre değiştirdim yine aynı nesıl geçecegiz bu hesabı.internette ne hikmetse rom da bulamadım
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.veBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan konuları incelemeniz faydalı olacaktır.
Elinizde Box yoksa, Box olan birinden yardım alabilirsiniz.
biraz geç ama çözümü yazayım
Cihazı wifi ile bagla
sonra başka bi wifi eşlesmesi seç yanlış şifre yaz ve ve yazdığın şifreye gel tümünü seç paylaş de
gmail seç sonra içerisinde 6.0 gam apk ve frp bypass apk olan otg yi cihaza tak. 6.0 gam apk yükle sonra frp bypass yükle. frp bypass aç ve en üst sağdan tarayıcıdan herhangi bir gmaille oturum aç ve en başa gel wifi eşleşmeye gel ileri de
en son oem lock işaretle ve cihazı fabrika ayarına getir
Bana bu cihazın romu lazım backup çekebilen varsa yardımlarınızı bekliyorum
yardımcı olabilecek varmı