- 23 Ara 2016
- 4,452
- 3,507
- 163
- 41

Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Diğer Vestel cihazları ile yazılım yükleme işlemi aynıdır.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Komik olan nedir? Söyle de bizde gülelim.
2 yazılımı da indir dene, cihazda donanımsal başka arıza olabilir mi? Cihaz çalışıyormuydu?vestel venüs v3 5040 2gb var . orada indirme yerinde 2.8 ve 3.2 var . 3.2 olanı indirdim yazılımı attım telefon venus yazısında bekledi açılmadı :/ acaba bir yerde yanlış mı yapıyorum yoksa sürümlerdede farklılık söz konusumudur ?
en sonda download succeded
finish download yazıyor. 12 dakka felan bekledim açılmadı :/
aynen cihazı elime aldıgımda çalışıyordu . yazılımdan sonra böyle oldu hatta şimdi açtıgımda vestel yazısıda gelmiyor . diğerini indiriyorum sonra olmassa birde fenerbahçe deniycem o da olmassa hapı yuttuk2 yazılımı da indir dene, cihazda donanımsal başka arıza olabilir mi? Cihaz çalışıyormuydu?
Biri olur rahat ol.aynen cihazı elime aldıgımda çalışıyordu . yazılımdan sonra böyle oldu hatta şimdi açtıgımda vestel yazısıda gelmiyor . diğerini indiriyorum sonra olmassa birde fenerbahçe deniycem o da olmassa hapı yuttuk
İnşallah . Yanma felan olmaz demi cihazda ? Başka hiçbir şey yapılmadı sadece yazılımBiri olur rahat ol.
Yok hiçbir şey olmaz.İnşallah . Yanma felan olmaz demi cihazda ? Başka hiçbir şey yapılmadı sadece yazılım
En son fenerbahçeyi denedim. oldu ondada ilk ses vardı görüntü yoktu geldi sonradanYok hiçbir şey olmaz.
Çok aceleci davranma, ilk açılışta her zaman geç açılır cihazlar. Sabırla bekle, en son baktın yarım saat felan geçti o zaman müdahale edersin.En son fenerbahçeyi denedim. oldu ondada ilk ses vardı görüntü yoktu geldi sonradan![]()
Teşekürler
Sevincim kursaimda kaldi yav. Telefonu açtım test icin. wifi açılmıyor.bluetoot acilmiyor .Çok aceleci davranma, ilk açılışta her zaman geç açılır cihazlar. Sabırla bekle, en son baktın yarım saat felan geçti o zaman müdahale edersin.
vestel venüs v3 5040 2gb var . orada indirme yerinde 2.8 ve 3.2 var . 3.2 olanı indirdim yazılımı attım telefon venus yazısında bekledi açılmadı :/ acaba bir yerde yanlış mı yapıyorum yoksa sürümlerdede farklılık söz konusumudur ?
en sonda download succeded
finish download yazıyor. 12 dakka felan bekledim açılmadı :/
venus v3 5040 2GBHocam vestel marka telefonlarda aynı cihazdan x ve v modeli olarak kendi arasında ikiye ayrılıyor buna dikkat etmeni öneririm cihazın arkasında logodan belli oluyor. Tekrar kontrol edebilir misiniz?
Cihazın donanım sorunu olabilir.venus v3 5040 2GB![]()
Peki ne yapmalıyım. Yazılım atmadan önce fıstık gibi çalışıyordu. yazılımdan sonra gittiWiFi ve Bluetooth.
Her ikisi de çalışmıyorsa, sorun çok büyük olasılıkla donanım kaynaklıdır.
Sanırım sorunu buldum. ben burdaki linkden deilde önceden sitesinden indirmiştim. Venus 5040 indirdim sanırım ben.Cihazın donanım sorunu olabilir.