- 23 Ara 2016
- 4,452
- 3,507
- 163
- 41

Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Yazılım yükleme işlemi diğer vestel cihazları ile aynıdır.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu yazılımı yükledikten sonra cihaza format attın mı?merhaba abi benim telefonum vestel v3 5040 da ben yanlış bir rom yükledim ondan sonra da bu yazılımı yükledim fakat wi-fi bluetooth hücresel veri hiçbiri çalışmıyor ne yapmalıyım? lütfen yardım edin
evet abi attım yazılımı belki yanlış yüklemişimdir diye tekrar attım ama yok abi çalışmıyor lütfen bi yolunu bulursunuz sizBu yazılımı yükledikten sonra cihaza format attın mı?
evet abi attım yazılımı belki yanlış yüklemişimdir diye tekrar attım ama yok abi çalışmıyor lütfen bi yolunu bulursunuz siz
+
Daha önceden çalışıyordu dimi?durumum yok tamir ettiremem düzeltmem lazım servisler kazıkçı olmuş bu vestel telefonlar çok dandik
evet abi hiçbir sıkıntısı yoktu mükemmeldi tam modeli aslında Venüs V3 5040 2GB (V3 5045 Yazıyor ayarlarda) ne dandik telefon markası ya Türk malı diye destek olmak amaçlı aldım pişman oldumDaha önceden çalışıyordu dimi?
Aynen bu modelin 2 çeşidi var. Bende ona bakıyordum. Bakalım bir yazılımı varmı ona göre eklerim konuya, siz konuyu takip edin. Muhtemelen sizin yüklediğiniz yazılım uymadı.evet abi hiçbir sıkıntısı yoktu mükemmeldi tam modeli aslında Venüs V3 5040 2GB (V3 5045 Yazıyor ayarlarda) ne dandik telefon markası ya Türk malı diye destek olmak amaçlı aldım pişman oldum
abi QFİL ile yükleme yaptım romu da vesteldriver isimli bir siteden indirdim bilmiyorum belki ondandır QFİL ile yüklediğimden yaniAynen bu modelin 2 çeşidi var. Bende ona bakıyordum. Bakalım bir yazılımı varmı ona göre eklerim konuya, siz konuyu takip edin. Muhtemelen sizin yüklediğiniz yazılım uymadı.
abi buradan yükledim zaten 2gb versiyonunu da yükledim normalini deSizin yazılımBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.yükleyin muhtemelen düzelir.
QFİL İle yükledim videodaki şekilde yüklesem değişir mi herhangi birşey ?abi buradan yükledim zaten 2gb versiyonunu da yükledim normalini de
Yazılım yüklensin de değişmez.QFİL İle yükledim videodaki şekilde yüklesem değişir mi herhangi birşey ?
o ne abi açıklayabilir misin? benim yapabileceğim birşey mi anlarım az da olsa yazılımdanNvram yüklenecek yada sigma ile tekrar repair yapılacak. Başka hiçbir şekilde düzelmez.
Zannetmiyorum.o ne abi açıklayabilir misin? benim yapabileceğim birşey mi anlarım az da olsa yazılımdan
Allah razı olsun sizlerden en azından ilgilediniz teknik servise göderdim inşalah anakart değişimi falan demezlerZannetmiyorum.
İyi yapmışsınız garantili ise yapmak zorundalar. 1 ay sonra gelir cihazın.Allah razı olsun sizlerden en azından ilgilediniz teknik servise göderdim inşalah anakart değişimi falan demezler