- 20 Eki 2017
- 173
- 147
- 43
- 23
İnşallah, sizinde paylaşımlarınızı bekliyoruz.Oley Bee İse Yarada mobilkulup.com Sitesine Cok cok ama cok tesekkur ederim Elerinize gozlerize saglik ben bu sitede olucam artik. Yarim yamalakda olsa biraz bilgi birikimim var. Bilgim yetdigi kadar bende yardim edicem emin olun
Bununla ilgili yeni bir konu açabilirsiniz.Fastboottan kur yeni derledim
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Twrp ekran görüntülerini kokuya atabilirseniz çok iyi olur. Teşekkürler.İnşallah Hocam
Arkadaş konuyu açtı sizin twrp ekran görüntülerini paylaşmanız güzel olur. Arkadaşın elinde bu cihazdan yok. O yüzden yükleyip resim çekip paylaşması imkansız.Hocam bu konuyu Emegi gecen arkadasimizin Paylasmasi daha dogru olmazmi ?
Kardeş Vallah Çok büyük bir iş yapdın haperin ola internetde yok. Bir kez daha teşekkür ederimPaylaşım yapıldı zaten![]()
Süper su 2.82 tavsiye ederim. Tabi magisk Manager da kurabilirsiniz. Oda gayet güzel ve kullanışlıdır. Ben magisk kullanıyorumtamam yaparim şimdi şu an super su paketini yüklemeye çalışıyorum
Google play uygulamasını aç arama kısmına Tapatalk yaz ve indir aç sonra bu siteyi ara bul ve ekle, gene kullanıcı adı ve şifren ile giriş yap. Sonra hiç uğraşmadan resim ekleyebilirsin.Özür dilerim resimler virüslü bir siteye upload etmişim iyi bi upload sitesi bilen varsa yazsın ordan kaydedeyim
Özür dilerim resimler virüslü bir siteye upload etmişim iyi bi upload sitesi bilen varsa yazsın ordan kaydedeyim
Arkadaşlar V3 5570 için Root dosyalarının olduğu konuyu bulamadım bulamadım silindimi?
Edit: özür buldum şimdi![]()