- 30 Kas 2017
- 1
- 0
- 1
- 27
Android sürümünüz nedir?yaptım olmadı nasıl yapılacagını anlata bilirmisiniz
Hafıza kartını fat32 şeklinde biçimlendirip öyle dene.Beyler Stock Rom'u düzgün bir şekilde yükleyebildim. Sürüm 5.1.1 ancak 6.0.1'i yükleyemiyorum.
E-footer is wrong
E-signature verification failed diyor.
Nasıl çözerim.
Orjinal yazılım at.Abi ben 7.1 lineage yukledim simdi de sizin verdiginiz linki twrp yuklemiyir neden aceba luyfen yardimci olun
Abi ben 5.1.1 ROM yükledim sizin dediğiniz romu flashlamıyor m5 intalling yazıyor ama kırmızı ama başka romları yüklüyor sadece sizin verdiğiniz linkler deki romları yüklemiyor nedenYemeği yaktım diyorsun ama biz yemeği nasıl yaktığını bilemeyiz. Baştan anlat ki, doğruyu yanlışı söyleyelim.
Abi ben 5.1.1 ROM yükledim sizin dediğiniz romu flashlamıyor m5 intalling yazıyor ama kırmızı ama başka romları yüklüyor sadece sizin verdiğiniz linkler deki romları yüklemiyor neden
Vodafone smart ultra 6Senin cihazının tam olarak marka ve modelini verebilirmisin. Rom uymuyor olabilir. Hata ekranını buraya atabiliyorsan yardımcı olmaya çalışalım.
Buyrun dosyalar bunlarSenin cihazının tam olarak marka ve modelini verebilirmisin. Rom uymuyor olabilir. Hata ekranını buraya atabiliyorsan yardımcı olmaya çalışalım.