- 1 May 2018
- 13
- 1
- 3
- 54
Bende vardı müsait olduğum zaman konuya ekleme yaparım.ilk mesajdaki linkler ölmüş sanırım. dosya bulamıyor
Hocam çok teşekkürler. Sizden haber bekliyorumBende vardı müsait olduğum zaman konuya ekleme yaparım.
Hocam rom yüklemek için önce rotlamak mı lazımBende vardı müsait olduğum zaman konuya ekleme yaparım.
Yok root atmana gerek yok. Android 6 sürümü sitemizde vardı bir bakın.Hocam rom yüklemek için önce rotlamak mı lazım
SD Kart değiştirip öyle deneyin.bana yardımcı olabilir misin? watsap üzerinden. bir haftadır telefonla uğraşıyorum. elimde bir sürü rom dosyası var hiçbirini kuramıyorum. sd carda atıyorum instalation aborted diyor. orada kalıyor
bunu bulabildiniz mi peki?Bende vardı müsait olduğum zaman konuya ekleme yaparım.
Android 5.1.1 olanı yok. Android 6.0.1 sürümü var benim elimde. Zte firması eski yazılımı kaldırmış.bunu bulabildiniz mi peki?
Cihaz nasıl o hale geldi?malesef farklı bir sd card denedim yine aynı. instalation aborted diyor. recovery dosyasını mı güncellemek lazım. bir haftadır bir telefonla uğraşıyorum. ne kadar zormuş