- 24 Şub 2019
- 11
- 9
- 3
- 35
Moderatör tarafında düzenlendi:
hayır hocam efs dosyası değilkardes dosy derken efs dosyasımı![]()
Hocam IMEI kodları ve imei dosyaları ben de mevcutturhayır hocam efs dosyası değil
Hocam kodlari nasıl temin ederizHocam IMEI kodları ve imei dosyaları ben de mevcuttur
site yöneticileri izin verirse uzaktan destek ile ücretli şekilde yardımcı olabilirimHocam kodlari nasıl temin ederiz
dosyaların ücretidosyaların ücreti ne kadar?
Eğer bu resim mi10t'ye ait ise, poco f2 pro ile ayni yontem ve aynı dosyalar kullanilarak yapiliyor .Resim deki gibi IMEI atımışşşş
denemesi bedava sizin gibi düşünenlerin cihazları çöktü hepEğer bu resim mi10t'ye ait ise, poco f2 pro ile ayni yontem ve aynı dosyalar kullanilarak yapiliyor .
Kardeşim resimde gorunun imei poco f2 pro nun modem dosyasina ait ,buna istinaden söyledimdenemesi bedava sizin gibi düşünenlerin cihazları çöktü hep![]()
Aynen katılıyorum evde kendim f2 pronun dosyaları ile mi10 a kendim yaptım zaten resimdende belli imei1 007 ile bitiyor. Tahminimce kendi eng romundan alınan dosyalarla yapınca imei1 orjinal kalıyoKardeşim resimde gorunun imei poco f2 pro nun modem dosyasina ait ,buna istinaden söyledim
1 e 1 foco f2 pro ile ayni mi10 imei islemiAynen katılıyorum evde kendim f2 pronun dosyaları ile mi10 a kendim yaptım zaten resimdende belli imei1 007 ile bitiyor. Tahminimce kendi eng romundan alınan dosyalarla yapınca imei1 orjinal kalıyo
hemen hemen aynı ustam1 e 1 foco f2 pro ile ayni mi10 imei islemi