- 27 Haz 2018
- 33
- 3
- 8
- 46
Arkadaşlar merhaba mi 10 t işlem yaptım farklı 2 qnc dosyası attım fakat şebeke gelmedi, acil sağlam qnc dosyası lazım..şimdiden teşekkürler
daha önce yaptım klaonlanmı ş geri geldi aynı işlemleri tekrarlıyorum fakat şebeke yok..elinizde varmı qnc dosyasıDilerseniz yardımcı olabilirim hocam bir yerlerde hata yapmış olabilirsiniz
ilk zamanlarda aldığım qnc yedeğini denedim olmadı ama başka qnc yok elimde şu anda yine işlemleri baştan yapıyorumAynı telefondan çektiğiniz qcn dosyasıyla yaptığınız halde şebeke gelmiyor mu ?
herşeyi yaptım işlemler tamam ama arama yapmıyor mesaj gidiyor geliyor ama arama yok..sanırım qnc dosyası olmadı, başka çare varmı bunaorj qcn
teamviewer id şifre verin bakalım hocamherşeyi yaptım işlemler tamam ama arama yapmıyor mesaj gidiyor geliyor ama arama yok..sanırım qnc dosyası olmadı, başka çare varmı buna
id:936 294 915teamviewer id şifre verin bakalım hocam
hocam ancak gördüm mesajınızı teamviewer kapalı açın bağlanayımid:936 294 915
şifre:24az8g6n
bende işe daldımhocam ancak gördüm mesajınızı teamviewer kapalı açın bağlanayım
teamviewer id şifre verin yardımcı olalım hocamkolay gelsin basından dediklerinizi yapmaya calıstım ama olmadı yardımcı olabilirmisiniz
mi10t pro var imeil konusunda Yardımcı olabilirmisin?teamviewer id şifre verin bakalım hocam