sen hangi cihazı deniyorsun olmuyor ??
Mi note 10 pro
sen hangi cihazı deniyorsun olmuyor ??
video da anlatıldığı gibi yapın nerde takılıyorsunuz??Tucana yazıyor adb devices de
chmod 600 komutu iş görebilir. Denemek lazımbirşey sormak istiyorum. cevaplarsanız sevinirim.
Qfil restore yüklemesi tek başına yeterli değil mi? Birçok kişi neden sonra aynı dosyayı tekrar qptsden restore ediyor.
sebebi var mı?
Kalıcı olsun diye mi
Bu imeiler format atınca neden kalıcı olmuyor.
Tamam root erişimi aldık. Dosyayı yazdık. Ancak dosyayı yazılabilir bıraktık.
Bunu tekrar yazılamaz read onyl hale getirmek mantıken zor olmamalı.
Diğer konuya attım mesajı yanlışlıkla sanırım asıl yeri burası
olmadı yapamadım. yabancı forumlarda arastırmak gerek.chmod 600 komutu iş görebilir. Denemek lazım
Mesela chmod 600 komutu ile dosya izinlerini aldık. Repair işlemini gerçekleştirdik. Tekrar chmod 400 komutu ile izin haklarını sadece okunabilir yaparsak imei kalıcı hale getirebiliriz![]()
sorununuz nedir tam olarakolmadı yapamadım. yabancı forumlarda arastırmak gerek.
Yaparsa ruslar yapacak galiba![]()
genel sorun. Orjinal yazılımdan format atınca , yada fabrika ayarlarına sıfırlayınca İmei gitmesi.sorununuz nedir tam olarak
genel sorun. Orjinal yazılımdan format atınca , yada fabrika ayarlarına sıfırlayınca İmei gitmesi.
kim çözecek ve nerede açıklanacak merak ediyorum.Bazı xiaomi cihazlarda öyle doğrudur.
Genelde Mi 9T Pro da bu sorun var.
Ben kontrol ettim hocam. Modem dosyalarının bütün izinleri açık. okum yazma çalıştırma izinleri. Repair sonrası izinleri kapatıp sıfırmalam yapıcam. Denemekten birşey olmazolmadı yapamadım. yabancı forumlarda arastırmak gerek.
Yaparsa ruslar yapacak galiba![]()
Ustalar selamlar. Videodaki Ultimate Multi Tool - GSM programı açmaya çalışırken "missing smart card please check if box/dongle is connected and drivers are properly installed" hatası alıyorum. Ne yaptıysam çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz?
kim çözecek ve nerede açıklanacak merak ediyorum.
çözmeye çalışan bir çalışma varmı forumlarda.
Ustalar selamlar. Videodaki Ultimate Multi Tool - GSM programı açmaya çalışırken "missing smart card please check if box/dongle is connected and drivers are properly installed" hatası alıyorum. Ne yaptıysam çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz?
bende sadece programı yükeyerek açılacağını sanmıştım. Ama BOX lazımmı, Peki baka bir imei repair dosyası varmı bidiğiniz?