- 27 Ara 2020
- 10
- 4
- 3
- 31
O şekilde halloluyorsa süper hocam yarın görüşmek üzere o halde çok teşekkürler tekrardan.uzak baglantı ıle yapıcaz dosysy gerek yok ustacım
O şekilde halloluyorsa süper hocam yarın görüşmek üzere o halde çok teşekkürler tekrardan.uzak baglantı ıle yapıcaz dosysy gerek yok ustacım
Merhabalar hocam müsaitsen yardımını şuan alabilirim. Xiaomi Redmi Note 9 cihaz için. 285 590 122 - x9cx27 bu şekilde teamviewer müsaitsen bağlan hocam.uzak baglantı ıle yapıcaz dosysy gerek yok ustacım
yoldayım eve geceyım hemen baglantı atalım hocamMerhabalar hocam müsaitsen yardımını şuan alabilirim. Xiaomi Redmi Note 9 cihaz için. 285 590 122 - x9cx27 bu şekilde teamviewer müsaitsen bağlan hocam.
Tamamdır hocam bekliyorum. Yedekleme yapmaya gerek var mı? Cihazı formatlayacak mıyız ona göre işlemini yapayım hocam.yoldayım eve geceyım hemen baglantı atalım hocam
Bilgilerimi yedekledim hocam twrp tarzı bir uygulama kurup root atmak gerekiyor mu? Yoksa kurmadan halledebilecek miyiz ona göre dosyalarını atmaya çalışayım. Telefon annemin 21:00'da yasak başkayacak 1 saate kadar çıkmam gerekecek benimde sizden haber bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.yoldayım eve geceyım hemen baglantı atalım hocam
sımdı geldım hocam eve musaitsen baglanayımBilgilerimi yedekledim hocam twrp tarzı bir uygulama kurup root atmak gerekiyor mu? Yoksa kurmadan halledebilecek miyiz ona göre dosyalarını atmaya çalışayım. Telefon annemin 21:00'da yasak başkayacak 1 saate kadar çıkmam gerekecek benimde sizden haber bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.![]()
hemen hemen aynı bl acımı ustam ayrıca twrp yuklerken dıkkatlı ol cıhaz bırıc olmasınArkadaslar redmi9 ile note9 twrp aynimi imei repair yaoacam elimde redmi9 var
Kilit acik note 8 pro ve redmi9 un note9 twrp var onu yukkeyecem biric olmasindanda korkuyorum elinde denenmis redmi9 twrp olan varmihemen hemen aynı bl acımı ustam ayrıca twrp yuklerken dıkkatlı ol cıhaz bırıc olmasın
ustat s.a bendede 12.0.4 versiyon redmi note 9 var banada yardımcı olsanız olurmu yada bu işi öğretmenizi çok isterim.12.05mi 12.04 12.03 mu hngısı suan o onemlı
elımden geldıgınce tarıf ederım ustamustat s.a bendede 12.0.4 versiyon redmi note 9 var banada yardımcı olsanız olurmu yada bu işi öğretmenizi çok isterim.
nasıl yardımcı olabilirsiniz. ne yapmam gerekiyor. indirmem gereken programlar varmı ,?elımden geldıgınce tarıf ederım ustam
ENG rom zaten açık direk abd mod ta "su root" yaz oluyor magisk yüklemene gerek yokENG rom üzerinde Magisk çalıştıramadım. su komutu veriyoruz, siz yedekleri alabilirseniz neden olmasın.
Merhabalar hocam şehirler arası göreve gittiğim için tekrar işleme geçemedim. Müsait olduğunuz haftaiçi bir gün iletişime geçsek yardımcı olabilir misiniz? Sorunumuzu çözemedik daha bu ay sonunda kapanabilir telefon şu gün uygunum derseniz ona göre kendimi ayarlayayim. İlginiz için tekrardan çok teşekkür ederimsımdı geldım hocam eve musaitsen baglanayım
Hocam benim tel güncelleme yapmış 12.0.6 olmuş bl kilit kapalı elimde eski tel IMEI var. Öncelik le bl açıp sonra twrp yüklemeliyim ? 12.0.6 için versiyon düşürme deniyor bilmiyorum not8 pro ve box yok yardım ederseniz. Teşekkürler
Yok hiç yapılmamış ne yapım ?Daha önce IMEI Repair yapılmışsa Bootloader Kilidi açamazsınız?
tarifi buraya ekleyebilirmisiniz.elımden geldıgınce tarıf ederım ustam