- 22 Tem 2017
- 33
- 2
- 8
- 41
repair işlemini tamamladım ancak şebeke gelmiyor.sürekli hizmet yok servis yok diye uyarı veriyor bunu nasıl çözebiliriz.
iyi de efs yazmak için boş olması gerekmiyor mu? ben son dediğin aşamayı yapıyorum sorun yokorjinal qcnyi editleyin. efs boşa çıkardıktan sonra editlenen qcnyi hem qpst hem de qfilden yazın. ardından sadece qpst ile bu qcnyi yükleyin. çözülür.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
anlamadım. orjinal qcn yedeğini editleyip kenarda hazır tutupiyi de efs yazmak için boş olması gerekmiyor mu? ben son dediğin aşamayı yapıyorum sorun yok
olmaz cihaz neyse o olur. cihaz kod adı joyeuse mi yoksa curtana mıMerhabalar bana da redmi note 9 pro için Qcn verebilir misiniz yada bu 9t pro için olan kullanılabilir mi
sorununuzu halletmediyseniz yardımcı olabilirimMerhabalar bana da redmi note 9 pro için Qcn verebilir misiniz yada bu 9t pro için olan kullanılabilir mi
Joyeuseolmaz cihaz neyse o olur. cihaz kod adı joyeuse mi yoksa curtana mı
İlk yüklediğim Qcn ile gelen aramaları cevaplayabiliyordum ama arama yaptığımda şebeke gidiyordu.sorununuzu halletmediyseniz yardımcı olabilirim
teamwiever verin yardımcı olayım ustamİlk yüklediğim Qcn ile gelen aramaları cevaplayabiliyordum ama arama yaptığımda şebeke gidiyordu.
İkinci yüklediğim Qcn ile ise arama yapabiliyorum ama beni arayanlar ulaşamıyor
elimde var orjinal qcn istemediğiniz kadar cihazlardan çekilmiş editlenmemiş orjinal qcn lerMaalesef bulamadım daha orijinal Qcn
709 837 168elimde var orjinal qcn istemediğiniz kadar cihazlardan çekilmiş editlenmemiş orjinal qcn ler