- 3 Kas 2019
- 4
- 0
- 1
- 42
Bootloader açık mı?
Wifiye baglaÜstad bilgisizliğimi mazur görün birşey sormak istiyorum. Eşimde yurtdışı redmi note 6 pro vardı ve unclok sanıyordum değilmiş. Bootloader unclock için geliştirici modu ve oem kilit açmayı aktif ettim. Ancak "Mi unlock status" kısmı mobil veriden onay istiyor, yanlız imeilerin günü dolduğu için oradan aktif edemiyorum. Bu durumu aşmak için nasıl bir yol izlemem gerekir, teşekkürler.
wifiden kabul etmiyor mobil veri istiyor problem orada.Wifiye bagla
Üstad bilgisizliğimi mazur görün birşey sormak istiyorum. Eşimde yurtdışı redmi note 6 pro vardı ve unclok sanıyordum değilmiş. Bootloader unclock için geliştirici modu ve oem kilit açmayı aktif ettim. Ancak "Mi unlock status" kısmı mobil veriden onay istiyor, yanlız imeilerin günü dolduğu için oradan aktif edemiyorum. Bu durumu aşmak için nasıl bir yol izlemem gerekir, teşekkürler.
wifiden kabul etmiyor mobil veri istiyor problem orada.
Arkadaşlar merhaba bende redmi tulip var İmei tamir yaptım l umt olmadan ve iki imeide tamir ettim ve hiç bi sekilde şebeke sorunu yada İmei sorunu yaşamadım.
yok hocam imei'ler uçtuğu için şebeke alamıyorum, şebeke olmadığı için internete de bağlanamıyorum mobilden dolayısıyla. WİFİ üstünden internet sağlasam bile işe yaramıyor, mobil datadan bağlantı istiyor.Cihazınız şebeke veriyor mu?
yok hocam imei'ler uçtuğu için şebeke alamıyorum, şebeke olmadığı için internete de bağlanamıyorum mobilden dolayısıyla. WİFİ üstünden internet sağlasam bile işe yaramıyor, mobil datadan bağlantı istiyor.
Efs yi resetlemek için 45-46-47 partitionlari twrp den sildikten sonra oluyor. Box ihtiyaç yok.Doğrudur oluyor fakat Öncelikle cihazınızın Reset EFS Yapılması lazım.
Efs yi resetlemek için 45-46-47 partitionlari twrp den sildikten sonra oluyor. Box ihtiyaç yok.
Malesef hocam dongle yok. UMT ile sökülmeden halledilebilir mi ? Açıkcası size özel mesaj isteği atacaktımda atamadım.O zaman cihazınız sökülerek olacak.
Fakat elinizde UMT Dongle varmı?
Malesef hocam dongle yok. UMT ile sökülmeden halledilebilir mi ? Açıkcası size özel mesaj isteği atacaktımda atamadım.