- 10 Kas 2020
- 9
- 1
- 3
- 34
note 8 pro cihazıma twrp kurdum root attım sonra adb üzerinden başka bir twrp flasladım bootloopta kalıyor sürekli kendini restartlıyor fastboot modu açılmıyor ne yapacağım arkadaşlar
bl kılıtınız acıksa sptool ıle yenıden kurulum yap
team skype vs hepsi varteamın varsa yardımcı olayım kardesım
teamın varsa yardımcı olayım kardesım
team ver kardesım
kardeşim onlara hiç vaktim yokinan whatsapp sosyal medya hesaplarım mevcuttur sorun şukardesım anydesk ındır teamında hata var baglantı vermıyo
kardes nasıl yapmamızı ıstıyosun ozaman nasıl olacak anydesk ındırırsen yardımcı olurum kardesım baska turlu nasıl olmamı ıstıyosun
hocam dün net bitti ulaşamadım size yazılımı indirdim yardımcı olur musunkardes nasıl yapmamızı ıstıyosun ozaman nasıl olacak anydesk ındırırsen yardımcı olurum kardesım baska turlu nasıl olmamı ıstıyosun
musaıt degılım kardesım suan musait oldugumda ancahocam dün net bitti ulaşamadım size yazılımı indirdim yardımcı olur musun
anydesk id 983618871
Ustam redmi note 8 pro cin versiyona dusmuş olanlarin cozumu var mi?musaıt degılım kardesım suan musait oldugumda anca
nasıl yanı ustam repair ıslemı yapılmamıssa bl basvrusu yapabılırsınızUstam redmi note 8 pro cin versiyona dusmuş olanlarin cozumu var mi?