- 2 May 2020
- 21
- 0
- 1
- 29
auth seçeyim mi hocamHocam o zaman sp flash tool açın download başlatın hatada kalacak ondan sonra Maui META açıp işleme devam edin
auth seçeyim mi hocamHocam o zaman sp flash tool açın download başlatın hatada kalacak ondan sonra Maui META açıp işleme devam edin
soulfly hocam cihazı yapabilir miyiz
selam arkadaşlar aynı sorun bendede var .yaptınızmı sonuç nedir
64 gb dostum
Arkadaşlar aynı sorun bendede var fastboot mode yok cihazda sadece beyaz ışık yanıyoru bilgisayara bagladıgımda 3-5 saniye sonra tekrar gidiyor. Yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı?
Hayır herşeyi denedim ama bi türlü sorunu çözemedim sadece beyaz led yanıyor bilgisayar 3-5 saniye görüyor telefonuSorunlarınız çözüldü mü?
Hayır herşeyi denedim ama bi türlü sorunu çözemedim sadece beyaz led yanıyor bilgisayar 3-5 saniye görüyor telefonu
hayırlı aksamlar ustam cıhazın bl acıkmı oncelıkle nasıl bu hale geldıgı konusunda bır bılgınız varmı?arkadaşlar bugün aynı şekil sarj ışığında kalan cihaz geldi cihaz hiç bir şekilde açılmıyor sadece bildirim ışığı yanıyor. sp tool ile naptıysam olmadı devamlı hata veriyor. 2 sn mtk port görüp tekrar kabloyu çıkarmışım gibi gidiyor çözümü hakkında yardımcı olacak varmı
adminler izin verirse Teamviver ile uzaqtan bağlantı ile hal edermArkadaşlar aynı sorun bendede var fastboot mode yok cihazda sadece beyaz ışık yanıyoru bilgisayara bagladıgımda 3-5 saniye sonra tekrar gidiyor.