- 5 Eki 2017
- 41
- 12
- 8
- 34
Siz Turkcell T60 yazılımını mı arıyorsunuz?
Şayet öyle ise,Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.ve buraya bakınız.
Hayır hocam Turkcell T60'ın klonu olan ZTE Blade S6 Flex ROM'unu arıyordum. Sitenin birine 3 dolar ödeme yapıp aldım. Paylaşacağım sizlerle. Lazım olan arkadaşlar para ödemek zorunda kalmasın. Malum Turkcell'in romları felaket ötesi. Uyarlayıp bunu telefonuma yükleyeceğim.
Kardeşim keşke rom'u paylaşsaydın bizde yararlansaydık![]()
Usta şu romu nezaman paylaşcan
Kardeşim keşke rom'u paylaşsaydın bizde yararlansaydık![]()
Teşekkürler gözümden kaçmış hocam göremedim kusura bakmayın.
bu romu yukleyıncede sım kart yok hatası olusuyormu acaba cok merak ettım.
Cunku kactane t60 geldıyse hepsınde sım kart yok hatası mevcut ben romdan kaynaklı oldugunu dusunuyorum.
Zıra sebeke çipi değiştikten sonra bile aynısı oluyor.
selam ustam ben yüklemeye çalıştım fakat hata veroAra sıra olur böyle şeyler.
selam ustam ben yüklemeye çalıştım fakat hata vero
kurmaya çalıştığım sd card kalitesiz olduğu içinmiş başkasıyla denedim başarılı kurulum oldu. kullanıyorum fakat bu romda ekrana çift tıkla aç kapa diğer sensör özellikleri yok mesela onları nasıl geri getirebiliriz.bildirim çubuğu kısayol çubuğu herneyse ordaki özellikleri değiştiremiyoruz .şebeke problemi falan yok,gayet sade rom zımbırtısız. bide turkcellin kendi romuna nasıl dönebiliriz istesek ? teşekkürler şimdiden .
Siz Turkcell T60 yazılımını mı arıyorsunuz?
Şayet öyle ise,Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.ve buraya bakınız.