Boşuna uğraşıyorsunuz. O cihazda bootloader kilidi aktif. O yüzden veriyor o hatayı.
Fastboot modunda komut satırındaVallahi bende en son onu düşundum artik cunku başka mantikli aciklamasi olamazdi peki kilidi kaldirmanin bir yolu varmidir hocam ?
Fastboot modunda komut satırında
Fastboot oem unlock
komutunu deneyin.
SM-N950 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Asus driverlarını kurdunuz mu. ?waiting for device::
unkown command hatası
Asus driverlarını kurdunuz mu. ?
Cihazınızı fastboot moduna aldıktan sonra mı bu komutu çalıştırdınız. ?
Fastboot oem unlock-go
komutunu deneyiniz.
Elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Teşekkür ederim.@coban32 gayen çaban takdire şayan mesajları tek tek okurken bir kitabın en heyecanlı bölümündeymişim gibi hissettim. Bu azim ve gayret helal olsun.
HTC One A9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Asus Memopad cihazlara boot kilidi olmayadabilir. Ama boot kilidi varsa o hatayı veriyor. Araştıralım bakalım. Bşka bir sebebi varmı.
Buda kendi kullandığımBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.indirebilirsin.
Haklı olabilirsiniz. Boot kilidi vardır.Aslinda bootloader kilidi yoktur saniyorum cihaz ilk elime geldiginde brick olmuştu asus yazisinda kaliyordu belkide en basta cihaza splashscreen.img atsaydim belkide cihaz acilacakti fakat suan cache system userdata erase komutuyla sildim hadi onu geciyorum elimde 5 6 adet k01a me70c yazilimi mevcut coban hocamizin talimatlarina uyarak yuklemeyi tamamliyorum ama android robot hafiza karttan sdupdate yuklerken error verip yere dusuyor piyasadaki ve bana verilen tum yazilimlari denememe ragmen hala boyle yapiyorsa buda bana cihazda bootlader kilidi olmak zorunda duşuncesini itiyor. bir de arastirdim biraz asus zenfonlar veya diger modeller icin unlock bootlader (toolkit) mevcut siz neler dusunuyorsunuz hocam ?
hocam şuan için sonuç olumsuz görünüyor problem donanımsal diyeceğiz mecburemekleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim siz gerçekten gönülleri fetheden ve takdir edilmesi gereken bir insansınız
![]()
hocam şuan için sonuç olumsuz görünüyor problem donanımsal diyeceğiz mecburemekleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim siz gerçekten gönülleri fetheden ve takdir edilmesi gereken bir insansınız
![]()
Donanımsal demek yerine ben yapamadım demek daha iyidir.
Gider başka bir yerde yaptırır, farklı şeyler söylerler.
Olmaz.
İnce bir detayı görmüşsünüz. Haklısınız. Kısacası "ya bu adam kendini ustamı zannediyor, birşey bildiği yok." derler hemen.