- 11 Ocak 2017
- 119
- 45
- 28
- 38
sürücü yükleme konusunda videolar izleyin araştırın,telefonun donanımsal sorunu oldugu içinde yükleme yapamıyor olabilirsiniz tavsiyem teknik servise götürmeniz
Son düzenleme:
Mtk driver ükleme de sıkıntı çekiyorum.Sağolsun arkadaşımız video atmış ancak o video ne yazık ki işe yaramadı.Başka videolara da baktım herhangi birşey anlamadım
Caper Via A1 Çift Sim değildir.
Model Numarası Kasayı açtığınızda kameranın üst bölümünde yazar.
Hard Brick, download modu, telefon açılıp kapanması veya hiç açılmaması durumdaki telefonlarda da aynı işlemi yapabilirsiniz.
Rom Atma :
1- sp flash tool orjinal sitesinden indirin.
2- flash_tool.exe uygulamasını çalıştırın
3- telefonun bataryasının soketini çıkarın
4- usb yi pcye bağlayın
5- flash toolda scatteri seçiniz. İndirdiğiniz romun içinde var.
6- flash toolda download_only yazan yeri format all+download seçiniz.
7- download yazan yeşil butona tıklayıp
8- telefonun ses yükseltme + power basılı tutulu şekilde usb kablosunu takınız.
9- flash toolda en alttaki bölüm kırmızı olunca elinizi çekin ve yazılımın atmasını bekleyiniz. Bitince yeşik ok geldiğinde usb çekip bataryayı takıp güle güle kullanın.
Paylaşım için teşekkürler.
Yanılmıyorsam bu cihazın hem Single SIM hemde Dual SIM modelleri mevcut.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz..
Cihaz casper via a1 çift sim 64 gb 4gb ram olan cihaza uyumlu olmadı ama bu konuda ki rom uyumlu olmuştur. Bizzat kendim test ettim.
Yalnız Casper Via A1 de batarya gömülü şekilde.Arka kapağı çıkartıp bataryayı çıkarmak zorunda mıyım?Caper Via A1 Çift Sim değildir.
Model Numarası Kasayı açtığınızda kameranın üst bölümünde yazar.
Hard Brick, download modu, telefon açılıp kapanması veya hiç açılmaması durumdaki telefonlarda da aynı işlemi yapabilirsiniz.
Rom Atma :
1- sp flash tool orjinal sitesinden indirin.
2- flash_tool.exe uygulamasını çalıştırın
3- telefonun bataryasının soketini çıkarın
4- usb yi pcye bağlayın
5- flash toolda scatteri seçiniz. İndirdiğiniz romun içinde var.
6- flash toolda download_only yazan yeri format all+download seçiniz.
7- download yazan yeşil butona tıklayıp
8- telefonun ses yükseltme + power basılı tutulu şekilde usb kablosunu takınız.
9- flash toolda en alttaki bölüm kırmızı olunca elinizi çekin ve yazılımın atmasını bekleyiniz. Bitince yeşik ok geldiğinde usb çekip bataryayı takıp güle güle kullanın.
Paylaşım için teşekkürler.
Öncelikle pil kapağının alt kısmına bakınız. Eğer orada model bilgileri yazmıyorsa dikkatli bir şekilde pil kapağını sökün bataryanın üzerinde muhtemelen etiket vardır.Yalnız Casper Via A1 de batarya gömülü şekilde.Arka kapağı çıkartıp bataryayı çıkarmak zorunda mıyım?