Pardon ben direk buradan izledim farketmemişim uyarınız için teşekkürler
Rica ederim.
Pardon ben direk buradan izledim farketmemişim uyarınız için teşekkürler
Güzel çalışma tebrik ederim. Emeğine sağlık.arkadaşlar bu videoda daha seri şekilde anlattım ve kilit kirma işlemi olmadan sadece sp tools ile kendi portladıgım twrp sorunsuz şekilde çalısıyor buyrun videosu...
arkadaşlar bu videoda daha seri şekilde anlattım ve kilit kirma işlemi olmadan sadece sp tools ile kendi portladıgım twrp sorunsuz şekilde çalısıyor buyrun videosu...
arkadaşlar bu videoda daha seri şekilde anlattım ve kilit kirma işlemi olmadan sadece sp tools ile kendi portladıgım twrp sorunsuz şekilde çalısıyor buyrun videosu...
Konudaki mesajları okudunuz mu?Casper VIA a 1 telefonuna root atmak istiyorum ama bir türlü olmadı yardımcı olur musunuz Android sürümü 7.0
King root yada ı root u demedim ama olmadı yardımcı olursanız sevinirim
Mesajları okuduysan bu soruyu sorman hiç mantıklı değil. İşlemler pc üzerinden yapılmış.Evet okudum ama kısa bir şekilde nasıl bir root atabilirim bilgisayarsız şekilde
nasıl yaptın kardeşBen casper Via A1 i rootladım sonunda çok uğraştım ama başardım![]()
Konu anlatımı yaptım kardeşim hem buradan hem youtubeden bakarak yapabilirsin...nasıl yaptın kardeş
android 6,0 üstüne kingroot türevi uygulamalar ile root atmak mümkün değil.King root yada ı root u demedim ama olmadı yardımcı olursanız sevinirim