Kasirgam Yeni üye Kayıtlı üye 24 Ağu 2020 21 2 3 38 29 Ağu 2020 #41 Lord Raiden' Alıntı: Kendi recoverysi ile yüklenmiyor mu normalde. Siz kurduğunuz romu nasıl kurdunuz? Genişletmek için tıkla ... Kendi recovery ile yükleyebilir miyim twrp istiyor 4.4.2 rom root lu olan
Lord Raiden' Alıntı: Kendi recoverysi ile yüklenmiyor mu normalde. Siz kurduğunuz romu nasıl kurdunuz? Genişletmek için tıkla ... Kendi recovery ile yükleyebilir miyim twrp istiyor 4.4.2 rom root lu olan
Lord Raiden Always... Kayıtlı üye 11 Mar 2018 186 28 28 29 Ağu 2020 #42 Kasirgam' Alıntı: Kendi recovery ile yükleyebilir miyim twrp istiyor 4.4.2 rom root lu olan Genişletmek için tıkla ... Emin değilim. Bilgisayardan da yüklenmiyor muydu. Kusura bakmayın bir kaç gündür kafam çok dolu. Üniversite işleri ile uğraşıyorum.
Kasirgam' Alıntı: Kendi recovery ile yükleyebilir miyim twrp istiyor 4.4.2 rom root lu olan Genişletmek için tıkla ... Emin değilim. Bilgisayardan da yüklenmiyor muydu. Kusura bakmayın bir kaç gündür kafam çok dolu. Üniversite işleri ile uğraşıyorum.
V vedattarasi Yeni üye Kayıtlı üye 19 Eki 2020 1 0 1 42 19 Eki 2020 #43 Arkadaşım merhabalar Benim tablette de aynı sıkıntı var. Çözüm yolu bulabildiniz mi? Sorunu çözdüyseniz nasıl yaptığınızı paylaşırsanız sevinirim Moderatör tarafında düzenlendi: 20 Eki 2020
Arkadaşım merhabalar Benim tablette de aynı sıkıntı var. Çözüm yolu bulabildiniz mi? Sorunu çözdüyseniz nasıl yaptığınızı paylaşırsanız sevinirim