- 26 Ara 2016
- 7
- 0
- 1
- 45
inca enjoy romu lazım
bord numarası :inet-10fbt-rev01 zeng-gc 2012-06-13
işlemci a10
![]()
resim bu ama herhalde siz bulmuşsunuz
site not found banada inca enjoy 10.1 ıt-101b yazılım lazım sitesinde bu yazılım yok nasıl bir firma bunlar destek yok bişey yok elinde olan paylaşabilirmi ?
Bu nasıl firma Allah aşkına okuyun bi bu ne saçmalık tüm firmalar destek verirken bunlar bazılarnı veriyo bazıları hiç yok para istiyorlarmış
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
bendekinin işlemcisi rockchip RK2982-GRom'a ait sadece bir link ile karşılaştım. O linkte 2015 yılından kalma ve kırık. Maalesef bulunması zor bir rom. Gsmhosting'in belki yardımı dokunabilir.
gsmhosting'de konu açtım. Aşağıdaki linkten konuyu takip edebilirsin.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Yukarıdaki fotoğrafta Allwinner A10 işlemcü görünüyor ama...bendekinin işlemcisi rockchip RK2982-G
Yukarıdaki fotoğrafta Allwinner A10 işlemcü görünüyor ama...
bendekinin işlemcisi rockchip RK2982-G
Teşekkürler paylaşım için.Halen ihtiyaci olan varsa clouda upload ediyorum, elimdeki model rk3168 olan model, 2 gun aradim uygun rom bulamadim, hurdalari karistirirken ayni cihazi buldum cihazdan romu dump ettim ve yuklemek uzere hazirladim, cihaza yukledim ve sorunsuz calisiyor. umarim benim gibi cok arayanlarin isine yarar.
saygilar.
anakart kodu : BX_S101_RK3168_V4+C0B 2013 09 07 ye
inca model : IT-101B
LINK :Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
RAR dan cikartin, androidtool.exe yi calistirin, tableti usb den bilgisayara baglayin ve ses - ile birlikte powere basarak birkac saniye bekleyin, uygulama cihazi gorunce Run a tiklayin ve islemin bitmesini bekleyin.
romu attigim yer 1 ay sure veriyor o yuzden birileri uzun sure kalacak biryere upload ederse daya iyi olur.
Halen ihtiyaci olan varsa clouda upload ediyorum, elimdeki model rk3168 olan model, 2 gun aradim uygun rom bulamadim, hurdalari karistirirken ayni cihazi buldum cihazdan romu dump ettim ve yuklemek uzere hazirladim, cihaza yukledim ve sorunsuz calisiyor. umarim benim gibi cok arayanlarin isine yarar.
saygilar.
anakart kodu : BX_S101_RK3168_V4+C0B 2013 09 07 ye
inca model : IT-101B
LINK :Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
RAR dan cikartin, androidtool.exe yi calistirin, tableti usb den bilgisayara baglayin ve ses - ile birlikte powere basarak birkac saniye bekleyin, uygulama cihazi gorunce Run a tiklayin ve islemin bitmesini bekleyin.
romu attigim yer 1 ay sure veriyor o yuzden birileri uzun sure kalacak biryere upload ederse daya iyi olur.
Çekip bize gönderirseniz iyi olur hocam. Şuan için lazım değil ama ileride illaki lazım olur. Elimizde hazır bulunursa daha sonra aramamıza gerek kalmaz.elime cihazın yukarıdaki resimde verilen a10 işlemcilisi geçti bu gün, ihtiyacı olan varsa cihazdan romu çekeyim, elimiz değmişken hepsini helletmiş olalım sanırım bu cihaz 3 farklı versiyon, 3. de elime geçerse onu da yaparım.