- 31 Eki 2017
- 7
- 0
- 1
- 31
paylaşan arkadaşın elindekinin aynısı hocam.
cpu z vs paylaşmış sizin attığınız konudaki anakartın üzerinde yazan yazıları istiyorsunuz demek kesinlikle?
beyler yeniden ben
olayı çözdüm, spflashtool da yüklemeden önce mod olarak download değil de format all seçeneği ile yükleyin bu yöntemle sıfırlanıyor.
Surum bilgileri nedir?bendeki surumden daha yeniyse indirip yukliycem,tesekkurlerRom
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
scatter dosyasını ekleyip download diyoruz.
Surum bilgileri nedir?bendeki surumden daha yeniyse indirip yukliycem,tesekkurler
merhaba bu room rootlumudur acaba değilse root işlemi apamıyorum yardımcı olurmusunuz..
Rom cihazımda çok stabil bir şekilde çalışıyor kamera uygulamasındaki kapanma sorunu ekranın donma sorunu gibi bir çok hata ortadan kalktı paylaşım için çok teşekkür ederim, tek sıkıntı android 7 mtk işlemci li bu cihaza hiç bir şekilde root atılmıyor denediğim tüm yöntemlerde bunun çözümüne ulaşamadım bu cihaza root atılması hakkında bilgi varsa paylaşılması bu cihaza sahip herkesin çok işine yarayacaktır.
dostum sürüm bilgilerinin ekran görüntüsünü atabilirmisin?bendede bazen dokunmatik ekran donuyor ama daha önemlisi wifi nvram warning sorunu var.fabrika ayarlarına sıfırladım ama düzelmedi.tekrar rom atmak işe yararmı onu düşünüyorum,teşekkürler...Rom cihazımda çok stabil bir şekilde çalışıyor kamera uygulamasındaki kapanma sorunu ekranın donma sorunu gibi bir çok hata ortadan kalktı paylaşım için çok teşekkür ederim, tek sıkıntı android 7 mtk işlemci li bu cihaza hiç bir şekilde root atılmıyor denediğim tüm yöntemlerde bunun çözümüne ulaşamadım bu cihaza root atılması hakkında bilgi varsa paylaşılması bu cihaza sahip herkesin çok işine yarayacaktır.
Bu romu yukledim tablet bazen gunlerce sorumsuz çalişiyor,bazende aniden kapaniyor. Buna uyan farkli bir rom var mi acaba? (Mtk8163)