- 23 Ara 2016
- 4,452
- 3,507
- 163
- 41
Ama telefonun dilini ingilizce yap sonra bu verilen hata ingilizce şeklinde olsun. O zaman tahminim daha anlaşılır olur. Bizde Google'da ingilizce olarak bu sorunu arama yapabiliriz.Mantıklı hemen sorayım.![]()
Ama telefonun dilini ingilizce yap sonra bu verilen hata ingilizce şeklinde olsun. O zaman tahminim daha anlaşılır olur. Bizde Google'da ingilizce olarak bu sorunu arama yapabiliriz.Mantıklı hemen sorayım.![]()
Benim telefondada aynı sorunu veriyor ama benim cihaza farklı bir 6.1 stock rom yüklenip ve rootlanmış sonradan root programı kaldırılmış ama cihaz durumu halen özel ve 7.0 stock rom atmayı denedim odin failed sorunu veriyor yazılım almıyor lütfen yardımcı olabilirmisiniz![]()
Aldığım hata bu ve düzeltmedim bir türlü
Cihazın recovery ekran görüntüsünü konuya atın bakalım.Benim telefondada aynı sorunu veriyor ama benim cihaza farklı bir 6.1 stock rom yüklenip ve rootlanmış sonradan root programı kaldırılmış ama cihaz durumu halen özel ve 7.0 stock rom atmayı denedim odin failed sorunu veriyor yazılım almıyor lütfen yardımcı olabilirmisiniz
7.0 a yükselt. u2 yazılımı olsun. root yap tekrar patch yap OKArkadaşlar Hort olacak ama konu nereden açılıyor bulamadım. A310f var repair yaptıktan sonra sertifika tutmuyor. şebeke vermiyor yani. neden olabilir ? bide konu nereden açılıyor öğretirseniz sevinirim
Forumda Konu AçmaArkadaşlar Hort olacak ama konu nereden açılıyor bulamadım. A310f var repair yaptıktan sonra sertifika tutmuyor. şebeke vermiyor yani. neden olabilir ? bide konu nereden açılıyor öğretirseniz sevinirim
Hemen indiriyorum adnan usta. Çok teşekkür ederim.7.0 a yükselt. u2 yazılımı olsun. root yap tekrar patch yap OK
Adnan usta 7.0 olan yazılımın ismini paylaşırmısın. supporttan bikaç tane indirdim hep 6.0.1 her yazılım 2 saat sürüyor. yazılım ismini paylaşırsan sevinirim7.0 a yükselt. u2 yazılımı olsun. root yap tekrar patch yap OK
Adnan usta 7.0 olan yazılımın ismini paylaşırmısın. supporttan bikaç tane indirdim hep 6.0.1 her yazılım 2 saat sürüyor. yazılım ismini paylaşırsan sevinirim