- 17 Kas 2017
- 9
- 7
- 3
- 26
romu hangi program ile flahslamak gerek görsellerden hangi program olduğu pek belirgin değil ?Konuyu baştan sona iyi okuyun. Gerekli tüm açıklamalar yapılmıştır. Ayrıca box gerekli değil işlemler için.
romu hangi program ile flahslamak gerek görsellerden hangi program olduğu pek belirgin değil ?Konuyu baştan sona iyi okuyun. Gerekli tüm açıklamalar yapılmıştır. Ayrıca box gerekli değil işlemler için.
Kardeşim konuyu okursan zaten anlarsın neler yapılıp yapılmadığını, bir zahmet konuyu okuyun. Gerekli herşey açıklandı ve link olarak verildi. Bunun dışında buradan yapabileceğim birşey yok. Cihaz elimde değil çünküromu hangi program ile flahslamak gerek görsellerden hangi program olduğu pek belirgin değil ?
Cihaz ayni cihaz hocamKardeşim konuyu okursan zaten anlarsın neler yapılıp yapılmadığını, bir zahmet konuyu okuyun. Gerekli herşey açıklandı ve link olarak verildi. Bunun dışında buradan yapabileceğim birşey yok. Cihaz elimde değil çünkü
abi İstanbul içi bi mekanın var mı ?Kardeşim konuyu okursan zaten anlarsın neler yapılıp yapılmadığını, bir zahmet konuyu okuyun. Gerekli herşey açıklandı ve link olarak verildi. Bunun dışında buradan yapabileceğim birşey yok. Cihaz elimde değil çünkü
Var ama cihaza yazılım yüklenmiyor ise benimde yapacak birşeyim yok. Sorun bence donanımsal gözüküyor. Cihaz nasıl o hale geldi. Düşme felan oldu mu? Ekranın üst sağ tarafı kırık galibaabi İstanbul içi bi mekanın var mı ?
vaaaayyy Yusuf abiiiCihaz ayni cihaz hocambugun iade ettim. Batuhan kardesim o çözülmüyor tanju abiye ne yapmasini gerektigini söyledim deltaya yollayın onlar çözer. Cunku burda serdar hocamda sagolsun yapılması gereken her seyi yaptık
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yazılımsal diye düşünüyorum çünkü düştükten sonra 2 hafta geçti sonra böyle olduVar ama cihaza yazılım yüklenmiyor ise benimde yapacak birşeyim yok. Sorun bence donanımsal gözüküyor. Cihaz nasıl o hale geldi. Düşme felan oldu mu? Ekranın üst sağ tarafı kırık galiba
Yani çözüm orda kardesim gerekli butun islemler 3 gun boyunca yapıldı cok sey denedik ama çözülmedi. Deltaya ücretli yollayin onlar çözervaaaayyy Yusuf abiiidelta yapar mı bu işi
Yazılımsal olsa yukarıda yapılan işlemler ile düzelmesi gerekirdi.Yani çözüm orda kardesim gerekli butun islemler 3 gun boyunca yapıldı cok sey denedik ama çözülmedi. Deltaya ücretli yollayin onlar çözer
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Recovery modda cihaza format atın. Wipe işlemlerini yapın. Açılması lazım öyle olsa bileRoot tan kaynaklı olabilir mi ?
Konu altından sorularınızı sorabilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırım.
He he he izledim. Bizde öyle içeri girerim geldin mi derler.
brick olmuş telefon misali açılıp kapanıyorRecovery modda cihaza format atın. Wipe işlemlerini yapın. Açılması lazım öyle olsa bile
Kusura bakmayın konuyu hortlatıyorum ama en uygun konu başlığı burasıydı. Bildiğiniz üzere 8.0 güncellemesi geldi. Telefonun bazı bölümleri yarı Türkçe yarı İngilizce oldu. Konuyu baştan sona okudum fakat çözen olmamış. 6.0.1 versiyona dönmek istiyorum fakat odin ile yüklemeye başlayınca hep fail hatası veriyor. Tek AP olarak seçince de yüklemiyor. Olmayınca 7.0 yüklemeye karar verdim fakat onu yüklerken telefon soft brick oldu. Yüklüyor gibi oldu en sonra fail diye hata verdi. En son 8.0 ı indirip odinin son sürümü ile tekrar geri yükledim. Bu 6.0 ı nasıl yükleyebilirim telefonun pil performansından hiç memnun değilim 6.0 da iken rahat 2 gün gidiyordu şu anda akşama %15 20 lerde eve gidiyorum.
hocam sırf sana teşekkürlerimi sunmak için üye oldum. ben de hata alıyordum sürekli fakat dediğini yapınca sorunum ortadan kalktı. allah razı olsun, teşekkürler, allaha emanetHocam Hong Kong rom yüklerken user data hatası verince z3x box olmasa da hallediliyor. İngilizce forumlarda baya bilgi var bu konuda. pit dosyalarıyla falan uğraşmaya gerek yok hiç bulaşmayın. önce ap dosyasını yükleyin sadece odin ile. yine hata verecek, baştan başlatıp tekrar girin download ekranına. bu sefer de kalan 3 dosyayı yükleyin. daha sonra telefon kendi kendine başlayacaktır.
Slm Üstadlar...andr 8 yüklü c7000 TGY var elimde Türkçe 6.0.1 romunuda indirdim ama odinde daha ilk baştan ..fail Auth hatası alıyorum..Downgrade işlemi için kesinlikle Box mu lazım?
Konuyu baştanda okudum ama tam çözüm çıklaramadım..
Yardım ederseniz sevinirim..
Bu arada forumunuz çok güzel olmuş teşekkür ederim.
Denedim aynı