- 2 Eki 2017
- 33
- 80
- 18
- 30
N920A TÜRKÇE VE ARAPÇA ROM
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam gerçekten işe yarıyor mu ve %100 türkçe oluyor mu telefona zarar vermez değil mi bi yardımcı olursanızN920A TÜRKÇE VE ARAPÇA ROM
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Tekrar eski rom yüklersiniz sıkıntı olursa.Hocam gerçekten işe yarıyor mu ve %100 türkçe oluyor mu telefona zarar vermez değil mi bi yardımcı olursanız
peki arapça yazıyor türkçe var mı.. telefon amerikadan geldi türkçe dil seçeneği yok samsung servisine sordum şu an türkiyede 920A serisinin yazılımı yok başka romlar telefonu çöp edebilir dediler ne yapacam bilmiyorumTekrar eski rom yüklersiniz sıkıntı olursa.
Kardeşim okuman yokmu? Konuyu açan kişi türkçe Arapça diye yazmış. Şimdi denemeden nerden bileceğiz?peki arapça yazıyor türkçe var mı.. telefon amerikadan geldi türkçe dil seçeneği yok samsung servisine sordum şu an türkiyede 920A serisinin yazılımı yok başka romlar telefonu çöp edebilir dediler ne yapacam bilmiyorum![]()
kardeş o zaman sen niye cevap veriyorsun kim eklediyse romu o cevap versinKardeşim okuman yokmu? Konuyu açan kişi türkçe Arapça diye yazmış. Şimdi denemeden nerden bileceğiz?
Sitede admin olduğum için olabilir mi acaba, ayrıca herkes her konuda fikrini beyan edebilir. Konu onun bunun diye birşey yok.kardeş o zaman sen niye cevap veriyorsun kim eklediyse romu o cevap versin
Bilgi sahibi kişi romu yükleyen kişi olduğu için olabilir miSitede admin olduğum için olabilir mi acaba, ayrıca herkes her konuda fikrini beyan edebilir. Konu onun bunun diye birşey yok.
Sen buraya bilmişlik yapmaya mı geldin?Bilgi sahibi kişi romu yükleyen kişi olduğu için olabilir mi
kardeş o zaman sen niye cevap veriyorsun kim eklediyse romu o cevap versin
içinde odin dosyası yok ustam adb dosyaalrı var yüklemesini tarif edermisinizOdin ile yükleyin.
Dosyaları indirdiyseniz bir resmini atarmısınız içinde neler var. Ona göre tarif ederim.içinde odin dosyası yok ustam adb dosyaalrı var yüklemesini tarif edermisiniz
ustam team vereyim bak istewrsen pc açıkDosyaları indirdiyseniz bir resmini atarmısınız içinde neler var. Ona göre tarif ederim.
Bakayım bir müsaitseniz.ustam team vereyim bak istewrsen pc açık
239 659 185 4823
Hocam aslında twrp yükleniyorsa bu romu komple yedek alıp paylaşmak lazım ama herkese değil.
Box ile unlock yapmak gerekiyor.eft donle harivinde nasıl kurarım
benim telefonda şebeke kiliti çıkıyor onu nasıl hallederiz yardımcı olurmusunuz