Telefona rom attım şimdi imei bilgisinde imei yerinde bilinmeyen yazıyor sim kabul etmiyor romu stok roma çevirdim hala değişmedi internette herkes bu sorunla karşılaşmış ama çözüme dair bişey yok. gitti mi şimdi imei![]()
yok ne yurt dışı nede imei ile oynandı.Cihaz yurt dışından mı geldi ve daha önce cihazda IMEI Repair işlemi yapıldı mı?
smartswitch kies falan olmuyor durum yazılım kurtarmada kurtarma kodu gözüküyor başka bir şey yok. kafayı yemek üzereyim
ankara da bildiniz düzgün bir yer var mı artık o moodayım
Zaten kurtarma koduyla yükleyeceksiniz.smartswitch kies falan olmuyor durum yazılım kurtarmada kurtarma kodu gözüküyor başka bir şey yok. kafayı yemek üzereyim
ankara da bildiniz düzgün bir yer var mı artık o moodayım
Neredeyse bütün ülkenin romlarını denedim yine de imei görünmüyor ne yapabilirim bu konuda bilginiz var mı?Genel olarak baseband sorunlarından dolayı imei sıkıntıları yaşanır ve cihaz operatöre bağlanmadığı için hattı okumuyor sanırsınız. Şayet donanımsal bir müdehale (düşme çarpma sıvı temaz vb.) olmadan bu duruma düşmüş ise tamamen yazılım kaynaklıdır. Farklı ülke romlarını bile tereddüt etmeden kullanabilirsiniz ancak cihazınızda custom rom yüklü olmamalı ve rootsuz olmalı.
kurtarma kodunu nereden bulurum acabaZaten kurtarma koduyla yükleyeceksiniz.
Aynı sıkıntı bende de var arkadaşlar. Gevşek bir telefoncu telefonumu mahvetti sağolsun. Neredeyse bütün romları denedim fakat hepsinde aynı sıkıntıyı yapıyor. Telefonu twrp ile açabiliyorum ancak sim kartı görmüyor ve imei okumuyor.
Evet hakikaten verdiğim paraya mı yanayım telefonun gittiğine mi bilmiyorum.Yazık olmuş.
Peki bunu yapabilecek servis var mı hocamÖncelikle 4 parçalı temiz bir flash atılması gerekiyor. Eğer imei gelirse ne ala. Gelmez ise modem dosyasını odin üzerinden yazmalısınız. Tekrar imei gelmez ise önce patch sonra da imei yazılacak. Tabi sonrasında tekrar patch yapılmalı. Ama bu işlemleri son kullanıcı yapamaz. İşi bilen bir servise başvurunuz.
Pit dahil bütün dosyaları yeniledim. Hatta yazılım düşürdüm 6.0 a çektim belki olur diye.z3x ile patch yaptım her seferinde haya verdi. Galiba telefon gitti. Usta senin dediğin yöntemi yapacak biri var mı?
Peki bunu yapabilecek servis var mı hocam