- 4 Mar 2017
- 81
- 67
- 18
- 46
box yok diye yazdığına göre bence cracked Z3X kullanıyor... Z3X semi (yarım diyelim türkçe) cracked aslında bahsettiğimiz işlemi yapamaz...
Ayrıca cracked version kullanıyorsa yardımı Hâk etmiyor!!!
bu arada bilgiyi bizzat blang'den aldım... Z3X yapan/düzenleyen/programcı/supporter olan adam...
ne yazık ki hala yapamadım. mail atabilir misin?
Ben anlatayım sende telefoncuya anlat...
Önce Rootlayıp Sonra Reset EFS yapacak ve bakıcak telefon 350000... düşmüşmü... Düşmüşse sıkıntı yok
Sonra en üst versiyon Modem Atıcak.... Sonra nv_data dosyasını atıcak (Cihaz Simlock'a düşücek işlem sonrası simlock açması lazım)
Sonra IMEI yazıp, Repair ve sonra açılınca Patch Cert yapacak
NV_DATA'yıBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.indirebilirsiniz
En Güncel Modem'ideBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.indirebilirsin
Simlock açmayı unutmasın çünkü nv_data dosyası simlock'lu
Dosyaların G920F olması bi sorun teşkil etmez G920F ve G920FQ aynı cihaz
Birde söyle bizi forum'a üye olsun![]()
Telefona rom attım şimdi imei bilgisinde imei yerinde bilinmeyen yazıyor sim kabul etmiyor romu stok roma çevirdim hala değişmedi internette herkes bu sorunla karşılaşmış ama çözüme dair bişey yok. gitti mi şimdi imei![]()
Modem dosyası virüslüBen anlatayım sende telefoncuya anlat...
Önce Rootlayıp Sonra Reset EFS yapacak ve bakıcak telefon 350000... düşmüşmü... Düşmüşse sıkıntı yok
Sonra en üst versiyon Modem Atıcak.... Sonra nv_data dosyasını atıcak (Cihaz Simlock'a düşücek işlem sonrası simlock açması lazım)
Sonra IMEI yazıp, Repair ve sonra açılınca Patch Cert yapacak
NV_DATA'yıBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.indirebilirsiniz
En Güncel Modem'ideBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.indirebilirsin
Simlock açmayı unutmasın çünkü nv_data dosyası simlock'lu
Dosyaların G920F olması bi sorun teşkil etmez G920F ve G920FQ aynı cihaz
Birde söyle bizim forum'a üye olsun![]()
Modem dosyası virüslü
Modem dosyası virüslü
Cihazına SPT box ile Reset FRP yapılması gerekiyor. Sonra güncel en son sürümü yükle ve recoveryden wipe seçeneklerini uygula. İmei bilgin tekrar gelecektir.