- 7 Eyl 2018
- 12
- 1
- 3
- 38
Tamamdır.Adminden izin alarak (reklama girebilir) ben yardımcı olurum, yada bulunduğunuz bölgede sizi iyi bir arkadaşa yönlendiririm. Siz yarın bana mutlaka hatırlatın.
Tamamdır.Adminden izin alarak (reklama girebilir) ben yardımcı olurum, yada bulunduğunuz bölgede sizi iyi bir arkadaşa yönlendiririm. Siz yarın bana mutlaka hatırlatın.
Hocam geldiğinizde özel mesaj atabilir misiniz?Adminden izin alarak (reklama girebilir) ben yardımcı olurum, yada bulunduğunuz bölgede sizi iyi bir arkadaşa yönlendiririm. Siz yarın bana mutlaka hatırlatın.
Hocam geldiğinizde özel mesaj atabilir misiniz?
Arkadaşlar bunu tamir edebilecek kimse var mı ya da yönlendirebilecek?
Yapamadıysanız İletişime geçin halledelimAdminden izin alarak (reklama girebilir) ben yardımcı olurum, yada bulunduğunuz bölgede sizi iyi bir arkadaşa yönlendiririm. Siz yarın bana mutlaka hatırlatın.
Yapamadıysanız İletişime geçin halledelimArkadaşlar bunu tamir edebilecek kimse var mı ya da yönlendirebilecek?
ne yazık ki hala yapamadım. mail atabilir misin?Yapamadıysanız İletişime geçin halledelim
ben hala uğraşıyorum bir rom yükledim ve imei 3500000000006 oldu ama bakacağım başka çözüm yollarına.benimde olmadı bi telefoncuya verdim ankara da bakalım görecez
Varmı rom linkiben hala uğraşıyorum bir rom yükledim ve imei 3500000000006 oldu ama bakacağım başka çözüm yollarına.
hala devam ediyor z3x box ta yok malesef![]()
Pit dahil bütün dosyaları yeniledim. Hatta yazılım düşürdüm 6.0 a çektim belki olur diye.z3x ile patch yaptım her seferinde haya verdi. Galiba telefon gitti. Usta senin dediğin yöntemi yapacak biri var mı?
elinde box yokmuş... yanlış anlamadıysam...