- 20 May 2017
- 76
- 54
- 18
- 37
Özel üye olmak için ne yapmak gerekli?Herkes Özel Üye olmadığı için dert yanıyor ama kimse Özel Üye olmak için çaba sarf etmiyor.
İlginç bir durum.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özel üye olmak için ne yapmak gerekli?Herkes Özel Üye olmadığı için dert yanıyor ama kimse Özel Üye olmak için çaba sarf etmiyor.
İlginç bir durum.
Özel üye olmak için ne yapmak gerekli?
Thanks bir inceleyelim
Thanks bir inceleyelim
Önce cihaz Root'lu olacak. Sonra Link2sd Pro apk kuracaksın. Uygulamayı çalıştır. İlgili yazılımı bul. Sonra üstüne basılı tut. Açılan menüden SİL seç.
bitti. gitti. Daha önce tarafımca test edilmiş uygulanmıştır.
Sistem dosyaları onlar, cihaz çöker.
Merhaba Arkadaşlar,
Samsung üst model cihazlarına android 7.0 versiyonunu yayınladı. Geri dönüşler kapatıldı. Benim gibi bazı kullanıcılar 7.0 dan memnun değiller. Sizden ricam downgrade işlemini nasıl yapabiliriz.? Rutin yöntemlerle Odinde geri dönüşlerde fail vermektedir.
Edit= Yapılan işlemlerden doğacak olumsuzluklardan ben ve Mobilkulup sitesi sorumlu tutulamaz.
Bu işlemler için cihazınızın ayarlar bölümünden oem kilidini açın.
Gmail ve diğer hesapları kaldırın.
G920F model için Downgrade / versiyon düşürme işlemini başarıyla gerçekleştirdik.
Bunun için İlk önce
1)Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan Android 7.0 N yüklüyoruz. Sonra ikinci yüklemeyi yapacağız.
2)Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan Android 6.0.1 M yüklüyoruz.
İşlemler bittikten sonra cihaza ayarlardan format atmanız tavsiye edilir.
Yukarıdaki işlem iki adet G920F de sorunsuz gerçekleştirdik.
Arkadaşlar 2 el s6 aldım aldığımda hemen hemen hiç güncelleme yapılmamış bende evde tüm güncelemeleri yaptım şimdi sürüm yükseldi 7.0 oldu ama pil gercekten hızlı bitiyor. marshmallow nasıl dönerim cepde root veya başka hiçbir şey yüklenmemiş. Hata knox 0.Merhaba Arkadaşlar,
Samsung üst model cihazlarına android 7.0 versiyonunu yayınladı. Geri dönüşler kapatıldı. Benim gibi bazı kullanıcılar 7.0 dan memnun değiller. Sizden ricam downgrade işlemini nasıl yapabiliriz.? Rutin yöntemlerle Odinde geri dönüşlerde fail vermektedir.
Edit= Yapılan işlemlerden doğacak olumsuzluklardan ben ve Mobilkulup sitesi sorumlu tutulamaz.
Bu işlemler için cihazınızın ayarlar bölümünden oem kilidini açın.
Gmail ve diğer hesapları kaldırın.
G920F model için Downgrade / versiyon düşürme işlemini başarıyla gerçekleştirdik.
Bunun için İlk önce
1)Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan Android 7.0 N yüklüyoruz. Sonra ikinci yüklemeyi yapacağız.
2)Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan Android 6.0.1 M yüklüyoruz.
İşlemler bittikten sonra cihaza ayarlardan format atmanız tavsiye edilir.
Yukarıdaki işlem iki adet G920F de sorunsuz gerçekleştirdik.
Arkadaşlar 2 el s6 aldım aldığımda hemen hemen hiç güncelleme yapılmamış bende evde tüm güncelemeleri yaptım şimdi sürüm yükseldi 7.0 oldu ama pil gercekten hızlı bitiyor. marshmallow nasıl dönerim cepde root veya başka hiçbir şey yüklenmemiş. Hata knox 0.
Eski sürüme dönme drumu nedir
Kusura bakma namaz kılıyordum resimler bunlar
orginal yazılım dediğim gibi aldığımda günelleme geldi devamlı bende evde wiffi den günceleme yaptım .Yani rom falan yüklemedim kendi günceledi tam hatırlamıyorum ama 4 kere falan günceleme indirdi
ben ilk sayfa dakini indiriyordum şu an