- 24 Ocak 2017
- 64
- 45
- 18
- 46
10 tl o cihaza az olmuş
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşler çok durgun. Mecburen fiyatları çekebildiğim kadar aşağı çekiyorum. Boş oturmaktan iyidir.10 tl o cihaza az olmuş
Ben 10 lira masraf vermiştim. Siz ne kadar ücret alıyorsunuz?
Müsteri gıcıklığından ekstra 20 yazaydın
Hocam benim esnaflığım çok zayıf. Kendimi bildim bileli insanların bilgisayar işlerini bedevadan yaptığımdan alışkanlık olmuş. Fiyat verirken utanıyorum.
Hocam benim esnaflığım çok zayıf. Kendimi bildim bileli insanların bilgisayar işlerini bedevadan yaptığımdan alışkanlık olmuş. Fiyat verirken utanıyorum.
Geçen bir müşteri geldi. note 1'e (N7000) ekran taktırmış. Kırılmaz cam sordu. Ekranı kaça taktırdığını sordum. 600 liraya taktırmış. Nerede taktırdığını sordum. Nerede taktırdığını söyledi, ben de fiyatı normal karşıladım.Bende müşteri kaçmasın diye fiyatı elimden geldiği kadarıyla aşağı çekiyorum. Ama çok acımasız esnaflarda var. Müşteri de birşey bilmeyince ,her türlü yalan dolan ile çok yüksek rakamlar istiyorlar.
Geçen bir müşteri geldi. note 1'e (N7000) ekran taktırmış. Kırılmaz cam sordu. Ekranı kaça taktırdığını sordum. 600 liraya taktırmış. Nerede taktırdığını sordum. Nerede taktırdığını söyledi, ben de fiyatı normal karşıladım.
Bir de insanların telefonculara güveni yok. Adama 250 liralık Note 1 ekranını 600 liraya takmışlar. Artık hesabını siz yapın. O yüzden fiyat farkı uçuk olmadığı zamanlarda da insanlar servisi tercih edebiliyor.Şu an original Samsung servisinde ekran değişimi, serbest çalışan bizlere göre daha düşük. Dolar yüzünden servisler ekran fiyatlarını aşağı çekti.
E1170AAJC2
Bu yazılımda Türkçe olduğu söyleniyor. Denemedim deneyen olursa sonuç yazarsa iyi olur.
Kod:E1170AAJC2
Hangi yazılımda.?
Haa. Pardon. Bende verdin de linki göremedim zannettim.:grinning:E1170AAJC2 bu kodlu yazılım da Türkçe varmış denemedim ama