Ustam buradaki çogu romu denedim.
son bi tane var şimdi de onu denyeceğim.
Bunu denedim ama olumsuz ustam.BirdeBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.dene buda iş görmesi lazım.
Evet Cihaz acmıyor.olumsuz derken romlar yükleniyor ama cihaz açmıyormu ?
Acaba dokunmatiği çalışan romdan dokunamtik yazılımını ayırıp eken roma işleye bilme ihtimalimiz yokmu ?O zaman daha önce yüklediğimiz eken romunu yükleyip dokunmatiğin ayarını yapıcaz
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.romu indirebilen arkadaş olursa rica etsem mega yada yandex üzerine paylaşabilrmi.?
Hatırlattıgınız için teşekkür ederim. Operayı kurdum VPN aktif hale getirdim dosyayı buldum ama bu seferde Dosya için "Dikkat! Bağlanma sınırı İP adresiniz için tükenmiş! Lütfen bir zaman sonra deneyin 20 dakika(s)." bunu diyor. Nasipse yarın kaldığım yerden devam edecem.Neden bilgisayarınıza bir VPN programı yüklemiyorsunuz?
Hatırlattıgınız için teşekkür ederim. Operayı kurdum VPN aktif hale getirdim dosyayı buldum ama bu seferde Dosya için "Dikkat! Bağlanma sınırı İP adresiniz için tükenmiş! Lütfen bir zaman sonra deneyin 20 dakika(s)." bunu diyor. Nasipse yarın kaldığım yerden devam edecem.
Dosya sunucuları insanlardan para almak için her şeyi yapıyorlar.
Şaşırmadım.
kardeşimBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.. hadi bakalım neticeyi bekliyoruz.
kardeşimBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.. hadi bakalım neticeyi bekliyoruz.
Hadi ya ozaman pes etmek yok başka bulucaz.![]()
Hocam Şimdi güzel birtane yazılım buldum. Kamera ve Wi-fi hariç çalışıyor tablet. Lakin şöylebir durum söz konusu sağa basıyorum sol, sola basıyorum sağ çalışıyor. Buradaki programı kullanmak için ne yapmam gerekiyor?He o zaman tmm. XY değiştiricez.Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.indir. change xy ile x ve y ye 0 veya 1 değerleri vererek deneme yanılma yöntemi ile çözücez.