- 3 Şub 2019
- 38
- 6
- 8
- 37
Denedim sd kartımın içinde dload dosyası mı olması lazım geçmesi içinDenediniz mi
Denedim sd kartımın içinde dload dosyası mı olması lazım geçmesi için
Uygun yazılımi bulup indireceksiniz indirdiğiniz yazılımın içinde dload klasörü var sadece dload klasörünü olduğu gibi SD karta kopyaliyorsunuz sonra SD kartı cihaza takip dediklerimi uyguluyorsunuz çok fazla anlamıyorsaniz telefonculara gotururseniz daha iyi olur yoksa cihaz çöp olabilirDenedim sd kartımın içinde dload dosyası mı olması lazım geçmesi için
Uygun yazılımi bulup indireceksiniz indirdiğiniz yazılımın içinde dload klasörü var sadece dload klasörünü olduğu gibi SD karta kopyaliyorsunuz sonra SD kartı cihaza takip dediklerimi uyguluyorsunuz çok fazla anlamıyorsaniz telefonculara gotururseniz daha iyi olur yoksa cihaz çöp olabilir
Download moda geçse yükleyecem.Uygun yazılımi bulup indireceksiniz indirdiğiniz yazılımın içinde dload klasörü var sadece dload klasörünü olduğu gibi SD karta kopyaliyorsunuz sonra SD kartı cihaza takip dediklerimi uyguluyorsunuz çok fazla anlamıyorsaniz telefonculara gotururseniz daha iyi olur yoksa cihaz çöp olabilir
Yüklemeyi yapmak istediğiniz zaman Huawei logosu gelmesi lazım sonra ya yazılımı yuklemesi lazım yada hata vermesi lazım 3 tuşa aynı anda bastiginizdan eminmisiniz nasıl bir hata alıyorsunuzDownload moda geçse yükleyecem.
Cihazın bootloader kilidini açık o yüzden böyle açılıyor bir kaç saniye sora gider bu yazı sonra ne oluyor
gitmiyorCihazın bootloader kilidini açık o yüzden böyle açılıyor bir kaç saniye sora gider bu yazı sonra ne oluyor
Şimdi dikkatli baktım bootloader kilidi açık ekranı değil bugitmiyor
Phone locked yazıyor Frp lock yazıyor bideCihazı fastboot modda resmini çekip atabilirmisiniz phone locked mi yazıyor unlock mu yazıyor
Cihazın bootloader kilidi kapalı açılış ekranında ki yazı farklı bir yazı cihaz hata vermiş erecovery modda wi-fi üzerinden güncelleme almayı denediniz miPhone locked yazıyor Frp lock yazıyor bide
İngilizce güncelleme paketi bulunamadı diyoCihazın bootloader kilidi kapalı açılış ekranında ki yazı farklı bir yazı cihaz hata vermiş erecovery modda wi-fi üzerinden güncelleme almayı denediniz mi
SD kart dload yöntemiyle anlattığım şekilde birde elinizde box varmı fastboot modda yüklemeyi deneyebilirsiniz ama ondada yüklemeyi almıyor diye biliyorumİngilizce güncelleme paketi bulunamadı diyo