- 29 Şub 2020
- 6
- 0
- 1
- 42
evet yaptım tableti mtp usb aygıtı olarak görüyorTableti bilgisayara taktığınız da herhangi bir donanım olarak görüyor mu?
Ayrıca,
1.mesaj içerisinde ki Driver kurulumunu yaptınız mı?
evet yaptım tableti mtp usb aygıtı olarak görüyorTableti bilgisayara taktığınız da herhangi bir donanım olarak görüyor mu?
Ayrıca,
1.mesaj içerisinde ki Driver kurulumunu yaptınız mı?
evet yaptım tableti mtp usb aygıtı olarak görüyor
2 adet pc var elim de birisi win 10 diyeri win 7 32 bitİşletim sisteminiz Windows 10 mu?
2 adet pc var elim de birisi win 10 diyeri win 7 32 bit
dendei ustam ondada olmadı numaranızı paylasma sansıız varmıRockChip'in çoğu sürücüsü Microsoft Windows 10 işletim sisteminde sorun çıkartabiliyor.
Bu nedenle yazılım yükleme işlemini Microsoft Windows 7 işletim sisteminde deneyiniz.
dendei ustam ondada olmadı numaranızı paylasma sansıız varmı
mrb rar şifresi nedir ,teşk.
HOCAM sorunlarını çözebildiniz mi tabletlerin aynı şeyler tamamiyle aynen bende de oluyorWindows 7 x64 kullanıyorum. Sürücü imzalamasını da devre dışı bırakmama rağmen Firmware yazdırma programı tableti görmüyor ama sürücü kurulu. İşin içinden çıkamadım. İlgin ve alakan için çok teşekkür ederim.
Hocam bu beyaz vestel yazısında kalınca yapacak bişi olmuyor mu bu tablet için? Muhtemelen bu tablet download modta değil. Aygıt yöneticisindeki aygıtlarda rom yüklemek için gerekli olan aygıtlar değil sanırım. O yüzden firmware yazılımları cihazı görmüyor. Elimde bunlardan 3 adet var. Hepsi çöp sanırım. Meb in tabletleri.
vestel 7020 a yazılım yüklemeye calışıyorum flash tool da rk factory tool da yazılımı görüyor fakat pc tableti ne yaparsam yapıyım görmüyor yükleme yapamıyorum 1 haftadır onunla ugraşıyorum lütfen banada yardımcı olun üstteki driver dosyalarına baktım fakat hangisini kurmam gerektiğini anlamadım bide bellenim dosyası ne onuda kurmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
windows 10İşletim sisteminiz nedir?
Ne yazık ki RockChip işlemcili cihazların sürücülerinin neredeyse hemen hemen tamamı Microsoft Windows 10 işletim sistemi ile uyumsuz.
Bu cihaza yazılım yüklemesi yapabilmeniz için Microsoft Windows 7 işletim sistemli bir cihaza ihtiyacınız var.
windows 10Teşekkür ederim. uğraşa uğraşa tablet artık hiç açılmıyor bozdum iyice sanırım.
Hani şimdi bu kadar yazılanı okudukdan sonra sana çok hak verdim Paradox Allah yardımcın olsun zor iş
Windows 7 x64 kullanıyorum. Sürücü imzalamasını da devre dışı bırakmama rağmen Firmware yazdırma programı tableti görmüyor ama sürücü kurulu. İşin içinden çıkamadım. İlgin ve alakan için çok teşekkür ederim.
Hocam bu beyaz vestel yazısında kalınca yapacak bişi olmuyor mu bu tablet için? Muhtemelen bu tablet download modta değil. Aygıt yöneticisindeki aygıtlarda rom yüklemek için gerekli olan aygıtlar değil sanırım. O yüzden firmware yazılımları cihazı görmüyor. Elimde bunlardan 3 adet var. Hepsi çöp sanırım. Meb in tabletleri.