- 11 Kas 2020
- 130
- 38
- 28
- 28
team verin bağlanayım hocam yardımcı olurumMerhaba Cİhaz Mi10t Pro TWRP yüklü Root yüklü efs temizlendi ancak plaka yazılmıyor. Cihaz diag açıyor qcn gösteriyorum diag gösteriyorum ama cihaz okuma hatası yada bağlantı kesildi hatası veriyor. yardımcı olacak varmıdır?
Merhaba,team verin bağlanayım hocam yardımcı olurum
merhabalar yardımcı olmamı ister misiniz ?Merhaba,
Mi10TPro telefonuma imei atmak istiyorum, yardımcı olur musunuz ?
çok sevinirim konuyla ilgili hiçbirşey bilmiyorum, telefonu az önce unlock yaptımmerhabalar yardımcı olmamı ister misiniz ?
teamviewer id şifre verin yardımcı olalım efendimçok sevinirim konuyla ilgili hiçbirşey bilmiyorum, telefonu az önce unlock yaptım
team wiwer alabılırmıyımselamün aleyküm arkadaşlar bende mi note 10 var bl kilidini acınca imei uctu şuan tlf eu rom yükledim ama imei olmadıgı icin şebeke felan vs bişey yok imei numaralarıda yok anlicagın bu konu hakında bana yardımcı olabilirmisiniz rica etsem
bl acılmasıyla imeil arızaya dusmez ustacımselamün aleyküm arkadaşlar bende mi note 10 var bl kilidini acınca imei uctu şuan tlf eu rom yükledim ama imei olmadıgı icin şebeke felan vs bişey yok imei numaralarıda yok anlicagın bu konu hakında bana yardımcı olabilirmisiniz rica etsem
valla aynen öyle oldu bende düşmez biliyordum ama düştü işte aklımın almadıgı nokta orası iştebl acılmasıyla imeil arızaya dusmez ustacım