- 10 Nis 2021
- 1
- 0
- 1
- 31
cihaz brick oldu arkadaşlar adımları doğru yapmama rağmen. lütfen konuyu kaldırın. ne yapacağım ben şimdi nasıl çözeceğim
hard brick oldu ekran komple siyah pc ye takınca sürekli port gidip geliyordu bir şekilde hallettim mtk bypass yapıp sp flash tool dan global romu attım bi şekilde. daha sonra ekran geldi fakat bootlop oldu sürekli recovery atıyordu , götürdüm telefoncuya yaptırdım 50 liraya ...4 saat uğraştırdı beni hard brickten zar zor kurtardım soft brick oldu , yoksa daha çok masraf çıkarırdı bana.Brick oldu derken, soft brick mi kastınız, yani pc ye bağlayınca mtk port veriyor mu? Takıldığınız yeri açıklarsanız yardımcı olmaya çalışalım.
merhaba kolay gelsin cihazımda 12.5.3.0 global rom yüklü eng rom atıp imei repair yapabilir miyim
ls -al /dev/block/platform/*/by-name
dd if=/dev/block/mmcblk0p12 of=/sdcard/nvdata
dd if=/dev/block/mmcblk0p12 of=/sdcard/nvram
bu komutları nereye yazıyorum acaba
Bende atacağım konuyu takip ediyorum sorun sıkıntı olmadı sanırım biraz nasıl yaptığınızi aciklarmisinizBu şekilde IMEI attım. Sorunsuz çalışıyor bir sorum var şimdi bu şekilde atılan IMEI hangi durumlarda gider.
Telefonu güncellersem gider mi?
TWRP ile format atarsam gider mi hangi durumlarda gider
Son dönemde g
Bende atacağım konuyu takip ediyorum sorun sıkıntı olmadı sanırım biraz nasıl yaptığınızi aciklarmisiniz
Selamün aleyküm. Hocam bu kodları nerede yazıyoruz sadece o noktayı anlayamadım.
Tamamdır gördüm şimdi.![]()
hocam acil dönüş olabilirmi acaba bu eng yazılımı mi flashtan yüklememe ragmen flashh all seçeneğini tıkladım bu arda ama cihaz hard birck oldu çözümü varmı tamamen siyah ekran
Arkadaşlar Mi Flash ile ENG romu flashladım ancak şuan telefon açılmıyor. PC ye bağlayınca bağlantı sürekli kopup geri geliyor. NAsıl düzeltebilirim?
Hocam sorunu çözebildiniz mi evet ise nasıl acabahocam acil dönüş olabilirmi acaba bu eng yazılımı mi flashtan yüklememe ragmen flashh all seçeneğini tıkladım bu arda ama cihaz hard birck oldu çözümü varmı tamamen siyah ekran