- 12 May 2018
- 525
- 201
- 43
- 44
orjınal degıl kardesım tazman gereken ımeil gelıyor yan 2Orjinal imei yi nasil geri getiriyorsun
orjınal degıl kardesım tazman gereken ımeil gelıyor yan 2Orjinal imei yi nasil geri getiriyorsun
progsm ustam bendede note9 merlin var null kaç gündür uğraşıyorum bi yardımcı olurmusunorjınal degıl kardesım tazman gereken ımeil gelıyor yan 2
surum kac kardesımprogsm ustam bendede note9 merlin var null kaç gündür uğraşıyorum bi yardımcı olurmusun
aksam yardımcı olayım rkadasım team ındır pcıne12.0.4
kaç gibi ustam ona göre pc başında bulunayımaksam yardımcı olayım rkadasım team ındır pcıne
ustam ilgilendiğin için teşekkür ederim ama hallettim cihazı7 8 gıbı ustam
gozun aydın kardesım sevındım ıyı formlarustam ilgilendiğin için teşekkür ederim ama hallettim cihazı
ProGsm abi bende de var bi tane note 9 müsaitsen bakabilirmiyiz imei null cihaz unlock değil
şimdi yapabilirmiyiz acabaBootloader açık değilse UFİ Dongle ile 12.X.4.X.X Sürümü yüklenir, Sorun çözülür.
surum kac ustamMerhabalar bir cihaz var elimde Note 9. BL Kapalı, MediaTek Prot olarak görüyor PC cihazı.
Ufi harici bir yol var mı cihaza yazılım flaşlamak için acaba?
12.05 ıse meta port vermıyor anca 12.03e dusurmenız lazımMiui12 son sürüm
Tek yol UFİ yani hocam?12.05 ıse meta port vermıyor anca 12.03e dusurmenız lazım