- 12 May 2018
- 525
- 201
- 43
- 44
elınızde eft dongle varmıelimde not8 pro dan aldıgım yedek nvram ve nvdata dosyalarım var
bunu not9 nasıl yuklecem
elınızde eft dongle varmıelimde not8 pro dan aldıgım yedek nvram ve nvdata dosyalarım var
bunu not9 nasıl yuklecem
evet kapalıvar
ama mtk nvram flah başlığından giriyorum olmadı
cihazıım kapalımı bağlayacam pc ye
gene olmadı aygıt yöneticinden baktıgımda medidatek preloader usb gözküyor ama olmadıevet kapalı
Kardeşim eve geceyim bana bağlantı ver bakayımgene olmadı aygıt yöneticinden baktıgımda medidatek preloader usb gözküyor ama olmadı
resimdeki gibi kalıyor ilerlemiyor
elimde TGTkey programıda var ondada sonuç hüsranKardeşim eve geceyim bana bağlantı ver bakayım
efs yedegı altınızmı mıuı 12ye yukseltıncemı null oldu ımeılınızbende aynı sorunu yaşıyorum yardım edebilecek ustamız varmırdır
note 9 merlin miui 12 işlem yaptım imeiler yok bl kapalı nasıl düzeltebiliriz lütdfen yardımcı olun ustalarım
bende aynı sorunu yaşıyorum yardım edebilecek ustamız varmırdır
note 9 merlin miui 12 işlem yaptım imeiler yok bl kapalı nasıl düzeltebiliriz lütdfen yardımcı olun ustalarım
Teamwiwer verirsen yardımcı olayimbende aynı sorunu yaşıyorum yardım edebilecek ustamız varmırdır
ustam bende merlin note 9 var cihaz bl açtım nv yedeğım vardı fakat dalgınlıgıma geldi gıttım twrp yukledım cıhazda redmı yazısı gelıyor gıdıyor ne yapabılırım fastbootada gırmıyor
çin sürüm yükleyince unlock a nasıl faydası oluyor"merlin_images_V12.0.5.0.QJOCNXM_20200811.0000.00_10.0_cn_1b5979a400" sürümünü indirdim. Yazdırıp sonucu yazacağım..
usta basitmiş sp flash toolla yazılım yukledım acıldı nv yedıgını attım duzeldı teşekkürlerbu konuya göre düzeltebilirsin nv yedeğin hala mevcut mu orjinal kayıtlı nv mi
evet konu detaylı ama aslında basit verilen loader bl açık kilitli yada preloader farketmeksizin yükleme yapıyor.usta basitmiş sp flash toolla yazılım yukledım acıldı nv yedıgını attım duzeldı teşekkürler